ТВ Реклами

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
^
Aхааааааа каква реклама јака е ,на Бугарската верзија на почетокот пишува "Откријте о детето во себе"

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Многу добра реклама на Белгиската ТВ за драмски серии TNT! :)

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
Новата на ONE со Каролина и Горазт Цветковски

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Златен Даб веќе влегува меѓу лидерите во Македонија кога станува збор за добри реклами.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
Кога ја видов на телевизија помислив рекламава е за некој парфем никако не помислив дека е македонска се додека не му го видов шишето во рака Златен Даб

Реклама за Слаткар новиот албум

и реклами за ЏаБест

еве од каде ја зеле реклама за Џабест

Dexter26

Добро-Познат Член
4,091
415
83
Првата реклама на К-15 за Горска вода.

Дефинитивно и најдобрата реклама на К-15 за Горска вода, во споредба со останатите 2 реклами со црнците, иако тој Џими ама воопшто не е лош.

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Инаку Џими е од Штип :D со потекло од Нигерија или Кенија :) .

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Во Македонија дефинитивно најлоши реклами кои се емитуваат во прајмтајм има Маестро Млекара.
Ако веќе трошат толку пари за минути во тие термини, барем нека направат нешто соодветно.

Не само заради рекламите, јас имам многу лошо мислење и искуство со Маестро, само еднаш имам купено млеко и никогаш повеќе, беше расипано, а не беше рокот поминат.

Не можам воопшто да ја сварам новата реклама со девојките. Од каде до каде одат, за што зборувале згодните девојки, а после реклама за сирење, нема доволно јак фејспалм за да прикажам како ја доживувам. :off:
А пак таа со готвењето :off: , секој ден по неколку пати не учеа како да подготвиме сламина со сирење. :off: :off: :off: :off:

BTW ова било српска млекара и сега пак не само што немам никаков почит, туку и воопшто не ми е жал што имаат така глупави реклами.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
Топ 7 Страшни Реклами од Македонија

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
Браво за рекламиве на Cinedays, ремет удирање на шпанските ,турските и другите сапунски серии :bravobravo:

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Успешно мистериозна најава тече низ медиумите
http://tvpaket.com.mk/tv/1534-2012-11-18-17-53-36

Крис не ми го објави коментарот,
„Ексклузивно овде и од мене ја дознавате вистината за овие реклами. Ова е кампања на Владата која ќе се оствари во вид на реално шоу.
Со неодамнешниот повик за зголемување на наталитетот се отвори можност за нова кампања.
Имено, никоја од успешните жени нема оформено семејство (ама успешни, кажете?) и во текот на реалното шоу ќе се обидат да состават двојки помеѓу мажите (кои се познати како вистински фраери и големи љубовџии) и потоа да ги оплодат жениве што ќе резултира со деца со огромен генетски потенцијал за успех, и кои ќе бидат иднината на оваа голема нација.

Не, сериозно, ова е глупава кампања за четвртиот роденден на бекстејџ.“

Дали тоа значи дека рекалмава е навистина за бекстејџ?

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
И јас сум речиси сигурен дека е за 4 години Бекстејџ и воопшто не ја сфаќам поентава на рекламата.