ТВ Реклами

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Mulholland

Нов Член
382
0
0
T-Mobile нешто сакаат да ги оживеат старите хитови или што е работата?
Воопшто не ми се допаѓа рекламата, како оваа така и таа со Високи штикли.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Одлична реклама. :se poklonuva::

Крис

Администратор
4,813
11
38
Не дека сакаат да ги оживеат старите македонски хитови, туку тие го користат тоа што песните кои оддамна не сме ги слушнале, а ги знаеме, веднаш ни влегуваат во глава и постојано ги пееме, со тоа ја популаризираме и нивната реклама. Маркетиншки трик.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Од Super Bowl рекламите оваа ми остави добар впечаток:

yaprak_sonunda

Нов Член
217
0
0
Јас ќе ја искористам темава за да прашам дали некој ја знае песната што оди во позадина на рекламата за ПЕЖО... (t t t together...)

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Дали некој знае која е песната од рекламата за Nescafe што се врти деновиве (рекламата почнува така што диџеј има ставено шолја Nescafe на грамофонска плоча која се врти).

EDIT: Во ред, најдов. :)

Noisettes - Never Forget You

Инаку многу ми се допаѓа рекламата:

marko.t1990

Нов Член
10
0
0
Многу ми е јака новата реклама на T-Mobile
Посебно ми изнудува насмевка последниот дел кога дава Mila Markovska is in relationship и се редат лајковите... :)))

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
http://www.skopsko.com.mk

Одете во делот „За Скопско“ и „Кампањи“ и видете ги старите реклами за Скопско. Сега ги гледам оние од 1991-ва, воопшто не се познава дека се 20 години стари!

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Колкку само беа добри рекламите на скопско тогаш... Се сеќавам едноставно штрчеа во однос на останатите...Браво

Крис

Администратор
4,813
11
38
И мене ми се допадна, Оне се успешни поради добриот маркетинг тим со кои располагаат.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
One дефитивно имаат подобри реклами во споредба со T-Mobile и Vip. Посебно се успешни во оние за BoomTV.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48

:mhhh:
Мислењава за рекламава се поделени, некои сметаат дека е одлична, некои дека е лоша.
Јас немам некое посебно мислење за истата, повеќе сум импресиониран од самата понуда.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
^
рекламава ми е ептен супер а и Волкот е добар,али подобар е тој глумец во Петко 5+

Крис

Администратор
4,813
11
38
Не ми се свиѓа, истата идеја од минатата година, нема никаква магија во рекламава, слабо ја пренесува пораката. Најдобро ќе биде да си ги вратат оние добри реклами со камионите.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,091
416
83
Burrows напиша:
Новогодишната реклама за Coca-Cola:
http://www.youtube.com/watch?v=auAaJ2T19aY
Chris напиша:
Не ми се свиѓа, истата идеја од минатата година, нема никаква магија во рекламава, слабо ја пренесува пораката. Најдобро ќе биде да си ги вратат оние добри реклами со камионите.
Дефинитивно, нема никаква магија, повеќе е реклама отколку најава за новогодишните и божиќните празници, како што беше со постарите реклами, како што спомна ти Chris, таа со камионите беше супер.