Политика за приватност

Ние сме ТВ Пакет Форум ("ние", "наш", "нас"). Ние сме посветени на заштита и почитување на вашата приватност. Ако имате прашања околу вашите лични информации ве молиме контактирајте не нас.

Кои информации ги имаме за вас

Вид на податоци што ги собираме и ибработуваме:

  • Вашето име или корисничко име.
  • Вашата емаил адреса.
  • Вашата IP адреса.

Дополнителни податоци можат да се зачуваат ако одлучите да ги споделите, како на пример ако ги пополните полињата на вашиот профил.

Ние собираме некои или сите информации во следниве случаеви:

  • Кога се регистрирате како член на оваа страна.
  • Кога ја пополнувате нашата контакт форма.
  • Кога ја пребарувате страната. Погледни ја "Политиката за колачиња" подолу.
  • Кога ги пополнувате полињата во вашиот профил.

Како се користат вашите лични податоци

Ние можеме да ги користиме вашите лични информации на следниве начини:

  • Со цел да ве направиме регистриран член на нашата страна, со цел да придонесете со содржината на оваа страна.
  • Ние можеме да ја искористиме вашата е-маил адреса за да ве информираме за активноста на страната.
  • Вашата IP адреса е зачувана кога правите одредени акции на нашата страна. Вашата IP адреса никогаш не е јавно видлива.

Други начини на кои можеме да ги користиме вашите лични податоци.

Покрај тоа што ве известуваме за активности на нашата страница, кои може да ви бидат релевантни, од време на време ние можеби ќе сакаме да комуницираме со сите членови за важни информации, како што се претплатени известувања или известувања преку е-пошта. Можете да се одлучите или да се откажете од таквите пораки во вашиот профил.

Ние можеме да собираме не-лични информации за вас во текот на вашата интеракција со нашата веб-страница. Оваа информација може да вклучува технички информации за прелистувачот или тип на уред што го користите. Оваа информација ќе се користи чисто за целите на анализата и следење на бројот на посетители на нашата страница.

Вашите податоци ги чуваме безбедно

Ние сме посветени да се осигураме дека секоја информација што ни ја давате е безбедна. Со цел да се спречи неовластен пристап или откривање, имаме воспоставено соодветни мерки и процедури за заштита и обезбедување на информациите што ги собираме.

Политика за колачиња

Колачињата се мали текстуални датотеки што се поставени од нас на вашиот компјутер, кои ни овозможуваат да обезбедиме одредени функционалности на нашата страница, како на пример да можеме да се логираме или да запомниме одредени параметри.

Имаме детална политика за колачиња и повеќе информации за колачињата што ги поставивме на оваа страна.

Права

Имате право да пристапите до личните податоци што ги имаме за вас или да добиете копија од нив. За да го сторите тоа, ве молиме контактирајте со нас. Ако мислите дека информациите што ги имаме за вас не се во целост или не се точни, можете да не контактирате нас и да побарате да ги комплетираме или да ги исправиме тие информации.

Вие исто така имате право да побарате бришење на вашите лични податоци. Ве молиме контактирајте не ако сакате да ги отстраниме вашите лични податоци.

Прифаќање на оваа политика

Континуираната употреба на нашата веб-страница означува ваше прифаќање на оваа политика. Ако не ја прифаќате политиката тогаш немојте да ја користите оваа страна. При регистрирањето понатаму ќе побараме експлицитно прифаќање на политиката за приватност.

Промени во оваа политика

Можеме да направиме промени во оваа политика во секое време. Од вас може да биде побарано да ги прегледате и повторно да ги прифатите информациите во оваа политика ако се менуваат во иднина.

Top