А дали некој ја гледал рекламата за Веро ?,јас пред некој ден ја гледав ,со анимација е направена во рекламата само на крајот вика „Затоа што добро се познаваме“ тоа го запаметив од рекламата
Ау глупави реклами за Веро. ж
Перо од Тафталиџе доаѓа во Веро во незнамкоја населба затоа што му се допаѓа касиерката бр 6. Веро, затоа што се познаваме.
Перо и Вера остануваат подолго во Веро за да ја дослушаат својата омилена песна. Веро, затоа што се познаваме...
Инаку оваа за Стопанска мислам дека е преамбициозна. И Скопско имаа такви реклами, ама беа полесни, оваа во секоја секвенца содржи тешки симболики.
Леле колку ми е језива онаа рекламата за Санте плус, нешто за растење на коса. Делот кога дечкото го прикажуваат во тело и одеднаш во глава каде има само неколку прамени коса
А овој од Македонија е? Така ми изгледа дека кажува исто како што го надсинхронизирале, ама не ми се веруваше дека кока кола македонија ќе прави толкава локална маркетинг кампања.
Како што гледам на Кока кола јујтуб каналот нема друга верзија од истава реклама со овој Филип ,а можеби е хрватска или српска рекламата па добро да се вклопило надсихронизирањето на македонски
Друго што видов направиле и фејсбук страна за тој Филип Јовановски или како и да му беше презимето на тој од рекламава кој цело време одговара на коментари на повеќето што ја лајкнале страната