ТВ Реклами

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
никад не сум ги гледал рекламиве за Златен Даб на телевизија ,а ептен се добри креативни

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Претежно ги даваат на Алфа, посебно за време на Шпанско првенство.
BTW Во Скопје има многу билборди на Златен Даб и се добива впечаток дека се подоминантни од Скопско, иако мора да поработат на достапноста, во трафиките речиси никаде ги нема производите на Прилепска Пиварница.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Хм, трошеле пари без потреба.Мене сајтот воопшто не ми е интересен и привлечен.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
Првфпат кога ја гледав на тв рекламава помислив некој филм македонски нов се снимал :) Kолку е само добра рекламава браво за тие што ја направиле ,секоја им чест

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Секоја чест за рекламава. Прв пат слушам за сајтов,али ме привлече рекламава да го отворам :)

Dexter26

Добро-Познат Член
4,091
416
83
^

Ги помнам рекламите од К-15, рекламата за Другарче, Развигор и Наш свет, салон Вемакс, ги помнам сите реклами за Макиз стоковна куќа Илинден.

Помнам една реклама за Нинтендо конзолите кога почнаа масовно да се продаваат во Македонија, која се емитуваше на А1:

Нинтендо !!!

Иљаду игри за вашата забава !!!

Единствена можност по најповолни цени !!!

Сите информации ќе ги добиете на телефон 222 446 !!!

Ееех, детство. :ehh:

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Ама кој идиот им ги прави рекламите на ОфисПлус? Би им забранил да дејствуваат во Македонија. Најретардирани реклами имаат! Онаа со Игор Џамбазов идиотска. После дојде онаа каде што танцуваат и сега една нова уште поретардана.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Таа кадешто танцуваат дефинитивно го достигна врвот на глупавоста.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Wow, како успеале да извадат подебилна реклама од таа со теткиците што играат? Тоа мора да се види.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113
По дебилни реклами здравје :off:

од истата продукција се што ја направи рекламата за Монтенегро мебел "не се лепите по излози" ,ама таа е некако подобра за разлика од овие горниве што ги ставив

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Значи ова е бугарска реклама која ја видов денеска на Балканика. Ни сите реклами на Кожувчанка, ОфисПлус и Млекара Маестро не си можат со дебилноста на оваа.
http://youtu.be/0GVLWGvhGII

Крис

Администратор
4,813
11
38
Леле Боже ќе се убијам, ова би требало да биде Лара Крофт инаку?

M@RKO

Добро-Познат Член
19,086
6,404
113

Син му на Тони е најак ,малку ме нервира она кога вика "ИСКАЧАМЕ" премногу ми е дебилен тој збор