Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
M@RKO напиша:
Јас сум немал проблем со снимање на програма на Сител ,барем за она што сум го снимал засега
Синоќа имаше, некаде за време на емитувањето на Самрак.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
еве зошто MaxTV сеуште не дава официјални информации за пуштените канали

Седницата бр. 3 на СРД ќе се одржи на 10 февруари, 2012 година, во 11:00 часот

засега каналите се емитуваат нелегално

има и за други оператори
http://srd.org.mk/images/stories/Dneven ... a_2012.pdf

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Или можеби им е дозволено пробно да емитуваат програма додека не добијат дозвола или забрана за редовно емитување програма од тие телевизиски канали.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Ма веќе ништо не ги спасува, заостанаа во времето со лошите понуди.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
DarkShadow напиша:
Max Optic пакети - Интернет со брзина на светлината!

http://t-home.mk/mk/68/Internet/Max_Optic_paketi.html
Ова нема никаква поврзаност со темава, темата е Max TV, а не Max пакетите на Ти-Хоум.

Max пакетите на Ти-Хоум нудат само оптички Интернет, не нудат телевизија.

Но кога сме кај оптичките MaxTV пакети на Ти-Хоум, ова е понудата на Ти-Хоум:

http://www.maxtv.mk/mk/203/Paketi/3_Max_Optic.html

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Како и да е, цените им се премногу преувеличени. 30GB за 599 денари... Па што си мислат тие, ќе останат конкурентни со овие понуди? Слушам многумина во последно време се префрлаат од Телеком на One и Blizoo.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

А огромна е веројатноста во март 2012 јас да станам уште еден од тие кои од Ти-Хоум ќе се префрлат на Близо.

Во целост сум задоволен од врвниот квалитет на услугите и врвната техничка поддршка на Ти-Хоум, но воопшто не сум задоволен од превисоките цени и затоа огромна е веројатноста во март 2012 да се префрлам на Близо, за жал.

Велам за жал, бидејќи како нивни поранешен корисник на аналогна кабелска телевизија и на кабелски Интернет, воопшто не сум задоволен од квалитетот на нивната услуга, но ако се префрлам на Близо во март 2012, најверојатно ќе одберам пакет 3 до едно - Дигитална телевизија, кабелски Интернет и телефон, па ќе видам дали се подобрил квалитетот на нивните услуги после 2 години од кога ги баталив, иако само поплаки слушам за нив.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Добро делува пакетот на Blizoo 3 во 1, сличен како One Total Пакетот што го користам.
Немам користено Blizoo, порано знам многу се жалеа, ама во последно време слушам позитивни коментари.
Сега претежно луѓето се жалат од високите цени на Телеком и квалитетот на Телекабел.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Dexter26 напиша:
Ова нема никаква поврзаност со темава, темата е Max TV, а не Max пакетите на Ти-Хоум.

Max пакетите на Ти-Хоум нудат само оптички Интернет, не нудат телевизија.
:rolleye: Не знаев претходно, фала што ми кажа.

Немаше друга тема, нема сигурно да отварам нова специјално за ова.

Иначе и јас има големи шанси да се префрлам, до 31 март имам од оние гратис 500 гигабајти, така да, после тоа ќе му ја мислам :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Eве што се дешава со нашите два оператори MаxTV и BoomTV

а ова сигурно е од КејблТел сегашен Близу

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
FOX onDemand на 26 Ексклузивно на МаxTV ,видеотека со бесплатни серии од FoxLife и Crime каналите

Koнечно нешто ептен корисно од MaxTV :bravobravo:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Веќе ми е изгледана премиерата :D :D

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Сигурно ќе има и други серии во видеотеката па да ги гледаме со добра слика и превод на македонски :)

се надевам ќе стават и Once Upon a Time барем новиве серии да ги ставаат да ги гледаме

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Како и да е, јас до крајот на годината сигурно ќе се префрлам на Телекабел затоа што сега и во Кавадарци имаат. Подобро да имам поголем сообраќај на интернет, ќе можам што сакам да симнувам, за телевизија не ме интересира многу :) Важно ќе има најбитните канали. А и од септември сум во Скопје на студирање, па на моите дома и не им е баш потребно Макс ТВ :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Од денеска во видеотеката има TВ-тека или Live to vod се што сме пропуштиле од серии ,емисии,филмови... што се даваат нанашите телевизии може да се гледаат во видеотеката

Losteech

Администратор
663
0
0
DarkShadow напиша:
Како и да е, јас до крајот на годината сигурно ќе се префрлам на Телекабел затоа што сега и во Кавадарци имаат. Подобро да имам поголем сообраќај на интернет, ќе можам што сакам да симнувам, за телевизија не ме интересира многу :) Важно ќе има најбитните канали. А и од септември сум во Скопје на студирање, па на моите дома и не им е баш потребно Макс ТВ :)
Не би ти препорачал таков потег, џабе имаат поголем сообраќај кога брзината им е катастрофа.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Losteech напиша:
Не би ти препорачал таков потег, џабе имаат поголем сообраќај кога брзината им е катастрофа.
Јас имам искуство во Скопје во станот има Телекабел и брзината беше топ не знам зошто катастрофа :smeenje:

Losteech

Администратор
663
0
0
DarkShadow напиша:
Losteech напиша:
Јас имам искуство во Скопје во станот има Телекабел и брзината беше топ не знам зошто катастрофа :smeenje:
Само во одредени делови на Скопје е така. А, ако во Скопје забушаваат, можеш да замислиш како ќе биде во други градови.