Добро, се шалам. Во секој случај мене ми се допаѓа таа телевизија и ми е една од најгледаните.Dexter26 напиша:^
Верувај ми, ама ич не се сметам себеси за кутра душа, без разлика дали би ми била достапна таа телевизија или не.
DarkShadow напиша:Интересно е кога има црвен тепих од некои награди
Кардашијан се на E! Најсмешно и најглупаво семејство.Chris напиша:Јас би ги издвоил Fashion Police, незаменливи се.
Можеби се постабилни, но јас и со сегашните МП100 и МП300 сум задоволен и немам никакви проблеми со брзината, Orbit Downloader го црпи Интернетот до максимум 1.02 мегабајти во секунда, без разлика дали и двата IPTV рисивера се вклучени или не.M@RKO напиша:овие ресивери биле постабилни и не вилаеле на интернет брзината
и јас сум задоволен и со работа на двата ресивери МП100 и МП300 и кај мене интернетот нема проблемиDexter26 напиша:Можеби се постабилни, но јас и со сегашните МП100 и МП300 сум задоволен и немам никакви проблеми со брзината, Orbit Downloader го црпи Интернетот до максимум 1.02 мегабајти во секунда, без разлика дали и двата IPTV рисивера се вклучени или не.
ОМГ, сега дури приметив, да не спомнеше немаше да видам Кои кретеништа, зошто забраниле да се снима?Beauty напиша:Дали е точно дека Сител забраниле снимање на нивната програма преку Макс тв? Така прочитав на кајгана, и исто дека барале ОБН да се укине или да се прекине кога даваат Долина на волците.