Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Ќе ја стават и Al Jazeera Balkans најверојатно, барем прочитав така во Вест дека поднеле побарување заедно со BоomTV во советот за радиодифузија каде биле исполнети сите услови за на барањата да одговорат позитивно

Крис

Администратор
4,813
11
38
Dexter26 напиша:
^

Верувај ми, ама ич не се сметам себеси за кутра душа, без разлика дали би ми била достапна таа телевизија или не.
Добро, се шалам. Во секој случај мене ми се допаѓа таа телевизија и ми е една од најгледаните.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Интересна е кога има црвен тепих од некои награди :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Чудно Макс тв не се пофалија за новиве канали ,ги ставија и мудро си молчат

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

И богати и славни се поради тоа. :off:

Каде отиде светов ?

А бе јас како филозофирам по форумиве, ако не светска, тогаш барем балканска ѕвезда би станал кога би имал такво шоу.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
нови медиа приемници имаат MaxTV ги даваат на оние нови корисници

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Уште летото 2011 видов ваков рисивер во Хотел Гранит во Охрид.

Мислам дека и овие рисивери доаѓаат со сопствен хард диск, додека МП100 не доаѓа со сопствен хард диск.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
овие ресивери биле постабилни и не вилаеле на интернет брзината

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
M@RKO напиша:
овие ресивери биле постабилни и не вилаеле на интернет брзината
Можеби се постабилни, но јас и со сегашните МП100 и МП300 сум задоволен и немам никакви проблеми со брзината, Orbit Downloader го црпи Интернетот до максимум 1.02 мегабајти во секунда, без разлика дали и двата IPTV рисивера се вклучени или не.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Братучетка ми има ваков, претходниот изгледаше многу подобро.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Dexter26 напиша:
Можеби се постабилни, но јас и со сегашните МП100 и МП300 сум задоволен и немам никакви проблеми со брзината, Orbit Downloader го црпи Интернетот до максимум 1.02 мегабајти во секунда, без разлика дали и двата IPTV рисивера се вклучени или не.
и јас сум задоволен и со работа на двата ресивери МП100 и МП300 и кај мене интернетот нема проблеми
но овие ресивери ми се допаѓаат што се помали од другите ,но сепак не би ги менувал сега засега стариве т.е којзнае дали е можно да ти ги сменат ако сакаш промена :)

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Па, јас сум зависник од технологија и секогаш сакам да го имам најновото, најбрзото и најјакото од било што, па ако можам да го имам, зошто да не ?

Ако ми понудат да сменам некој од сегашните IPTV рисивери со некој од поновите, секако дека ќе прифатам, инаку и вака сум задоволен.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
И јас сум зависник ,секако дека и јас сакам се што е најново и подобро ,но сега за сега задоволен сум со ова ,ако се деси некој проблем поголем би го сменил стариов за нов

Beauty

Администратор
49,870
61,869
113
Дали е точно дека Сител забраниле снимање на нивната програма преку Макс тв? Така прочитав на кајгана, и исто дека барале ОБН да се укине или да се прекине кога даваат Долина на волците.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Beauty напиша:
Дали е точно дека Сител забраниле снимање на нивната програма преку Макс тв? Така прочитав на кајгана, и исто дека барале ОБН да се укине или да се прекине кога даваат Долина на волците.
ОМГ, сега дури приметив, да не спомнеше немаше да видам :off: :off: Кои кретеништа, зошто забраниле да се снима?

А иначе што им сметат Волците, таму се многу поназад со епизодите зар не?

Beauty

Администратор
49,870
61,869
113
И на ОБН е сезоната која сега заврши кај нас, ама поназад се сепак.

Beauty

Администратор
49,870
61,869
113
Грешка било за снимањето. Кратко траело.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Јас сум немал проблем со снимање на програма на Сител ,барем за она што сум го снимал засега