Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Chris напиша:
Bobi напиша:
Многу убаво. Кај ќе гледам Оскари ако не емитуваат на нашите?!

Кретеништа 434534
Ќе емитуваат нашите, разговарав со Миланка, нејзините текстови за Оскари ќе одат на ТВ Пакет, тогаш ми кажа дека таа ќе се погрижи за нив и оваа година.
:rock: :rock: :rock: :rock: :rock: :rock:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Макс тв за дочекот на новата 2012 година ќе има посебен тв канал каде ќе има пренос од плоштадот ,канал број 20 :) Кој ќе биде дома ако сака нека го гледа јас баш ќе погледнам бидејќи оваа година сум дома со брат ми ,ама некако и изведувачиве се едни исти кој ги гледаме и на други забави така да нема да ми биде толку многу интересно

Едит:
Денеска и камера имаат поставено на Маврово за да гледаме на web.maxtv.mk

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Предупредување од Аек за Македонски телеком

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Поврзано е со Македонски Телеком, но не со конкретнава тема на форумов, а тоа е MaxTV.

Би требало да се премести во соодветна тема за телефонски оператори, ако воопшто има таква тема на форумов.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
^
ја барав таква тема немаше ,а и несакав да отварам нова тема само за ова ,па реков тука ќе го ставам и онака телефонот иде у пакет со телевизијата :hehe:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Нема врска Декстер, баш одговара напишаното за овде.

Темата е за Македонски телеком, и сѐ околу него.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Во ред, така нека биде, јас чисто од култура спомнав дека не е поврзано со MaxTV.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Сител во HD на Макс тв ,ова најверојатно за Ракометот :)

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Од сите телевизии на поранешните југословенски простори, на Ти-Хоум им текна ОБН да ја стават како замена за исклучената ХРТ 1 на MaxTV.

Ако веќе мора да биде босанска телевизија, можеа Хајат да ја стават, која е милијарда и кусур пати подобра од ОБН.

Но истовремено користам и аналогна кабелска телевизија од Близо, поточно баба ми користи и ми има дозволено да пуштам кабел од нејзината соба, па сепак можам да ја гледам Хајат, но останува фактот дека Ти-Хоум одбраа тотално погрешна замена за ХРТ 1.

И Viasat Nature со српски превод ја ставија на MaxTV.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Поарно нешто него ништо ,за НRT 1 се жалат многу луѓе ,дури и на седница на советот за радиодифузија имало расправија за тоа

Него мене ме чуди OBN даваат програма која ја има и кај нашите тв канали ,Канал 5 даваат лига европа,Сител Долина на волците OBN го дава истот ,е сега ќе има замрзнување на програмата т.е шаренилото што го користи MaxTV

гледам и SCI - FI ја има :bravobravo:
ja има и Happy TV само што нема сеуште слика исто и E! Entrateiment

Beauty

Администратор
49,870
61,871
113
OBN мене не ми се свиѓа, пред некој период даваа цел ден турски серии. Сега даваат само една, но пак нема нешто интересно. Исто и Хајат, двете телевизии се катастрофа.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Beauty напиша:
OBN мене не ми се свиѓа, пред некој период даваа цел ден турски серии. Сега даваат смао една, но пак нема нешто интересно. Исто и Хајат, двете телевизии се катастрофа.
Ја даваат Маријана :hehe: :hehe: се надевам после неа ќе пуштат нешто интересно. Сакам да ги репризират Млади Бунтовници :rock:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,096
113
Џанан ќе даваат на OBN,ама Ex yu телевизииве не се како што беа порано со толку добра програма

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Многу ми испотребала, со оглед на фактот дека не емитува ништо интересно, освен вести за тоа како подлизурковците на Холивуд ги трошат времето и парите, ја наместив помеѓу последните канали, односно помеѓу каналите кои речиси никогаш не ги гледам.

Погоре ги ставив ЕРА, Алсат М и Визион +, сега кога тие се главни извори на латиноамерикански теленовели, ретко ги гледам, но сепак да ги имам на ум, кога би имало опција да се намести македонски или српски или хрватски превод, би ги ставил меѓу првите 20 канали.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Верувај ми, ама ич не се сметам себеси за кутра душа, без разлика дали би ми била достапна таа телевизија или не.