Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Blagojche

Добро-Познат Член
4,341
801
113
Што мислите дали ќе имаме нова телевизија на етерот после најдобрата А1 ?

Dexter26

Добро-Познат Член
4,122
446
83
Blagojche напиша:
Што мислите дали ќе имаме нова телевизија на етерот после најдобрата А1 ?
Нови телевизии ги имаме колку ни душа сака, но професионални како А1 најверојатно никогаш, а можеби ни тогаш.

Никад, а можда ни тад.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,640
6,845
113
Го гледаше ли некој погребот на Витни Хјустон?
не го даваа целиот погреб туку само комеморацијата т.е говорите и пеењето на нејзините соработници и најбиски а пренос имаше на BBC NEWS и CNN

кога го подигнаа ковчегот беше премногу тажно 43634643

повеќе снимки тука
http://www.youtube.com/user/itn?feature=watch

Dexter26

Добро-Познат Член
4,122
446
83
Ако чашите на Кинезите се вакви, само Бог знае какви им се автобусите кои им ги купуваме и во кои се возиме.

http://on.net.mk/turlitava/olovna-vistina

Оловна вистина

Деновиве по Твитер и Фејсбук почна да кружи страотна фотка од чаша за деца купена во Скопје, која иде со гратис олово и кинески весник. Во случај да не сте налетале на неа, еве ја, чисто да видите што увезуваме.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
ИНТЕРВJУ СО САШО МАЦАНОВСКИ – ТРЕНДО

Сашо Мацановски – Трендо, легенда сама по себе, непосредна личност со која можете да зборувате на било која тема, и да добиете одговор на секое прашање.

- Да објавеа на интернет Гоце Делчев и Даме Груев дека ќе го креваат Илинденското востание ке имаа голем број на лајкови, но никој немаше да им дојде на Мечкин Камен – вели Трендо.

Тој со нас ги сподели импресиите за студентските денови, почетоците во ОН НЕТ, новинарската кариера, но и за случувањата во нашето општество.

Интервјуто го реализираа Марија Василевска и Александра Живковиќ.

Целото видео го има на сајтот.

M@RKO

Добро-Познат Член
19,640
6,845
113
Тетово нема вода 24 часа ,колку се нервирам со водава останав јас неизбањат неделава :off:

Каде во другите градови нема вода?

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Во чест на Карневалот за Прочка конечно имаме вода во Прилеп цел ден... пу, пу, пу да не го викам Марфи предвреме :)

инаку овде барем до вчера немаше по минимум 10, а мах 14 часа во денот

M@RKO

Добро-Познат Член
19,640
6,845
113
^
Kaj нас во Тетово некој воопшто нема 24 часа а некој пак има ,мора да се оди некаде кај што има вода, барем денес за туширање :D

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Овде имаше вода во ноќните часови. На пример доаѓа некаде кај 22:45 и потоа уште час до час и пол е слаб притисокот за капење/туширање значи останува да се измие нешто што останало, да се полни за другиот ден и така.
После околу полноќ или евентуално рано наутро 6-7часот капење/туширање. Е сега кај што се мал број членови во семејството можи било полесно ама кај што се повеќе е навистина тешко и тоа да се изведува. Да не ме сфатите погрешно сите ги имаат истите потреби ама на пример ако живеат 2ца тоа би го завршиле за пола час до час, а кај што се 5-6луѓе во семејството и пола ноќ е малку. А делот со перење алишта па и во машина е тоа мислам е/беше нешто најтешко. После полноќ да се пусти, па ако има повеќе за перење во текот на ноќта некој да вади испрани алишта, да става за перење и така цела ноќ

Многу ќе беше поинаку да пуштаа барем по 2-3 часа преку ден колку дел од работите да се завршат ама се надевам дека повеќе нема да има прекини или ќе бидат минимални ако веќе мора

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Како може вода да се нема? Во сите градови е така? Јас коллку што памтам немало вака додека живеев таму..

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Во Кавадарци колку што знам нема таква појава деновиве :) Имаше еден ден само слаб притисок кога беа снеговите, но целосно да нема вода не :)

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Кај мене јануари немаше по неколку часа во ден пример од 12:00-17:00, потоа почнаа по цел ден како што пишав претходно, а за натаму не знам

Исто и имаше најава за редукција на струја од 10:00-16:00 на одредени места во градот и во одредени денови

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Chris напиша:
http://www.tvpaket.com.mk/index.php?option=com_content&view=article&id=15660:2012-02-25-18-27-16&catid=70:2010-03-31-05-46-38&Itemid=110

Сакам ова пак на ТВ да го гледам.
И јас!

Знаете која комбинација беше ова на времето заедно со Росалинда! Ми се чини одеше првен Росалинда во 18 часот, а во 19 беше Џери Спрингер. Мераци :mhhh: :mhhh:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Невидени мераци, мислам дека ќе постигне одлични рејтинзи, треба да се преложи.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Па Марко пишува во текстот на сајтот, од 1991-ва година шоуто се снима до денес, веројатно има добри рејтинзи.