^
Оооф леле
, ќе си помисли човек дека можеби им влезе памет во глава изминативе 12 месеци после поважните лекции кои им беа одржани:
1. Сопственикот и раководството на А1 Телевизија се во притвор и кривично се гонат за организиран криминал;
2. Народот на дело им покажа и докажа дека не им верува, од 3 причини:
- театарот што А1 го одржа на 25 ноември 2011 заврши со фијаско,
- "И јас сум А1" уживаше огромна виртуелна поддршка, но речиси никаква реална поддршка;
- Сафет Свињевац и Ленче Фармерката останаа несудени министри, народот не им изрази огромна поддршка на вонредните парламентарни избори на 5 јуни 2011;
3. А1 Телевизија е во стечај и најверојатно ќе биде ликвидирана, тешко дека ќе се појави витезот со длабоки џебови кој ќе ја раздолжи, спаси и рестартира.
И после сето ова, и понатаму својот револт го изразуваат со свирчиња ?
Од снимката се гледа дека автомобилот тргнува напред, а оваа женава од десно почнува да урла.
Под претпоставка дека навистина автомобилот и го прегазил стапалото, следува најлогично прашање:
Дали е свесна дека си го ризикува животот, со кој памет ја става ногата пред тркало на автомобил, да не е мазохист, или и се брза да го напушти овој свет ?
Не не, на овие тешко дека ќе им дојде памет во глава, жал ми е за сите невини кои страдаат поради сето ова, но некој намерно си тера по свое како да не сака работите да тргнат кон подобро.