Јас избришав сѐ од глупостите. Да се пофалам дека ми беше потребно цел час да избришам дел од работите за кои се запрашав дали сум бил при здрав разум во 2008/9 година. Ужас, навистина. Сега можам мирно да спијамBurrows напиша:Да, на 23.12.2011 е официјалниот старт. На тие што сега сами го активираат им е дадено време да избришат работи од историјата што не сакаат да им бидат видени.
Не сакам да ти го уништувам расположението, ти посакувам мирно да спиеш, но треба да знаеш дека Фејсбукот само ги отстранил твоите глупости, но не ги избришал, а тоа се 2 различни работи, отстранување значи дека не ги прикажува на твојот профил, но и понатаму ги чува во своите бази на податоци, а бришење значи дека не ги прикажува на твојот профил, а исто така ги има избришано од своите бази на податоци, а биди сигурен дека ова второво не се случило.Bobi напиша:Јас избришав сѐ од глупостите. Да се пофалам дека ми беше потребно цел час да избришам дел од работите за кои се запрашав дали сум бил при здрав разум во 2008/9 година. Ужас, навистина. Сега можам мирно да спијам
Не ми го уништуваш. Мене ми е битно да не ги гледат другите, се` додека се во архивата на Фејсбук нека стојат, и онака нема бог знае што па што може да ми злоупотреби некој. Само јас не се чувствував убаво додека ги гледам тие статуси па затоа ги избришав/скрив од Timeline-от. А тоа дека се` чува Фејсбук знам одамна, но не гледам нешто ептен проблем.Dexter26 напиша:Не сакам да ти го уништувам расположението, ти посакувам мирно да спиеш, но треба да знаеш дека Фејсбукот само ги отстранил твоите глупости, но не ги избришал, а тоа се 2 различни работи, отстранување значи дека не ги прикажува на твојот профил, но и понатаму ги чува во своите бази на податоци, а бришење значи дека не ги прикажува на твојот профил, а исто така ги има избришано од своите бази на податоци, а биди сигурен дека ова второво не се случило.Bobi напиша:Јас избришав сѐ од глупостите. Да се пофалам дека ми беше потребно цел час да избришам дел од работите за кои се запрашав дали сум бил при здрав разум во 2008/9 година. Ужас, навистина. Сега можам мирно да спијам
M@RKO напиша:Дали ја китевте елката ? Јас денеска ја накитив ,ја ставив на балкон
мојата е вештачка елка ,и малку е сложена ,се мести гранка по гранка