Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Burrows напиша:
Да, на 23.12.2011 е официјалниот старт. На тие што сега сами го активираат им е дадено време да избришат работи од историјата што не сакаат да им бидат видени. :haha:
Јас избришав сѐ од глупостите. Да се пофалам дека ми беше потребно цел час да избришам дел од работите за кои се запрашав дали сум бил при здрав разум во 2008/9 година. Ужас, навистина. Сега можам мирно да спијам :D

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Само што го активирав.Колку е јако.
KoGa Ke sI gI viDAm StatYsiTe oD poRanO, sAkAM da Se UbiJam!!!!!

:D

Крис

Администратор
4,813
11
38
А како се врати дури до 2008 година? Сакаш да кажеш дека скролаше до крај?

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Chris напиша:
А како се врати дури до 2008 година? Сакаш да кажеш дека скролаше до крај?
Крис има напредна опција од десната страна. Си бираш година/месец и те носи на тие објави.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Сега го ставив Timeline на Фејсбук ,ама малку ми е чуден :) ,може да се врати стариот профил?

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Не мора ди ги бришите постовите кои не сакате да ви се појавуваат во времепловот, доволно е само да ги скриете.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
треба да го средат од една страна да бидат постови со слики а друга страна со видеа и др или пак нешто слично,вака е глупаво мислам се дека дупло ми се гледаат видеа :haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Bobi напиша:
Јас избришав сѐ од глупостите. Да се пофалам дека ми беше потребно цел час да избришам дел од работите за кои се запрашав дали сум бил при здрав разум во 2008/9 година. Ужас, навистина. Сега можам мирно да спијам :D
Не сакам да ти го уништувам расположението, ти посакувам мирно да спиеш, но треба да знаеш дека Фејсбукот само ги отстранил твоите глупости, но не ги избришал, а тоа се 2 различни работи, отстранување значи дека не ги прикажува на твојот профил, но и понатаму ги чува во своите бази на податоци, а бришење значи дека не ги прикажува на твојот профил, а исто така ги има избришано од своите бази на податоци, а биди сигурен дека ова второво не се случило.

Фејсбук е еден од најуспешните подвизи на ЦИА во 21-от век, за прв пат можат да шпионираат без да мораат да изнудуваат информации од некого, бидејќи корисниците на Фејсбук своеволно му дозволуваат на Фејсбук да ги користи нивните лични информации.

Ова не е нешто ново, познато е од пред повеќе од година дена, но не е лошо да се потсетиме на срањата кои ни ги приредува Големиот Брат Фејсбук, кого јас го баталив пред година дена откако дознав за истите тие срања негови:

http://kajgana.com/facebook-gi-chuva-site-podatoci-koi-nekogash-ste-gi-izbrishale

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Dexter26 напиша:
Bobi напиша:
Не сакам да ти го уништувам расположението, ти посакувам мирно да спиеш, но треба да знаеш дека Фејсбукот само ги отстранил твоите глупости, но не ги избришал, а тоа се 2 различни работи, отстранување значи дека не ги прикажува на твојот профил, но и понатаму ги чува во своите бази на податоци, а бришење значи дека не ги прикажува на твојот профил, а исто така ги има избришано од своите бази на податоци, а биди сигурен дека ова второво не се случило.
Не ми го уништуваш. Мене ми е битно да не ги гледат другите, се` додека се во архивата на Фејсбук нека стојат, и онака нема бог знае што па што може да ми злоупотреби некој. Само јас не се чувствував убаво додека ги гледам тие статуси па затоа ги избришав/скрив од Timeline-от. А тоа дека се` чува Фејсбук знам одамна, но не гледам нешто ептен проблем.

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Колку поише го глеам тоа,се поише ми е жал за водителката :D И Кили малку претера али и она сигурно не мислеше да постигне ова со коментарот. И баш поцивилизирано изреагира на Киливите коментари подоцна. Тој Владимир интересин тип делува,што е тој знаете??

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Владимир (LD Pistolero) е рапер познат во рап екипата Легијата исто така и дел од рап групата Green Out

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Сум слушнала за нив како група,ама не знаев кој се членовите. Фала Марко :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Анабела и “шалата“ поврзана со Тоше Проески:

Beauty

Администратор
49,891
61,908
113
Што и е на оваа? На почетокот од видеово си реков дека не размислила кога се нашали. Потоа на крајот вика - ќе видиме дали е коинциденција.
Логично објаснување нема, освен ако мисли навистина дека може да умре. :neznam:
Кога ќе се расчуе видеово во Крушево, оваа нема да го види Крушево за Нова година.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Глупача, се надевам дека во Крушево ќе изеде патлиџан во фаца!

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,105
113
Дали ја китевте елката ? Јас денеска ја накитив :haha:,ја ставив на балкон :haha:
мојата е вештачка елка ,и малку е сложена ,се мести гранка по гранка

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Мајка ми е луда кога станува збор за китење елка,па мојата е више одамна накитена и многу ми е убава :p

Крис

Администратор
4,813
11
38
M@RKO напиша:
Дали ја китевте елката ? Јас денеска ја накитив :haha:,ја ставив на балкон :haha:
мојата е вештачка елка ,и малку е сложена ,се мести гранка по гранка

А бидејќи нашите се природни ние понесложено ги наместивме, нели? :off:

Како и да е, секако дека ја накитив, оваа година бела купив, прекрасна е! :ehh: