Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
4,813
11
38
Дали сабајле кога излеговте од дома на поштенското сандаче ве пречека едно слатко поклонче од Т-Мобајл? :) :) :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Јас сум на подот не знам за вас :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Јас ќе одам, гледам денес го довршуваа големиот поклон на плоштадот, она што ме зачуди беше големата техничка екипа, има камери од сите страни и тоа онакви што ги користат за снимање на спотови и реклами, мислам дека повторно ќе снимаат реклама.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Прилично јака маркетиншка кампања. И јас сум во неизвесност.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
И во Хрватска се спрема истиов настан во истото време од T-Mobile и таму има барем малку повеќе информации:

Dođite na nezaboravnu božićnu bajku!

Trg kralja Tomislava, 17.studenoga, već od 17:30 sati.
Ne propustite vrhunski svjetski događaj koji će vas oduševiti i ostaviti bez daha. Pridružite nam se i budite dio jedinstvene božične čarolije!

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Веројатно ќе настапи Мараја Кeри виртуелно (претпоставувам преку холограм) и ќе ја промовира празничната кампања на Телеком. :) Едвај чекам да видам што ќе се случува.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Само што ја поставија сликава на T-Mobile MKD на Facebook:

:sto zboris: WTF?

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Ако ако, подобро Мараја Кери отколку некоја од останатите естрадни барбики од калибарот на блијана, лејди мага, блитни пирс и слични кои немаат ни т од талент, а кои истовремено можат да и носат вода на Мараја Кери.

Добро, да не бидам пресуров, лејди мага барем компонира сопствена музика и пишува сопствени песни, барем има некаква креативност, за разлика од останатите естрадни барбики, кои освен автограми, можеби не знаат ништо друго да напишат. :haha: