Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83

Не знам дали треба да се радувам бидејќи нема да го сретнам Чак Норис во World of Warcraft бидејќи не ја играм таа видео игра, или треба да се плашам бидејќи можеби сум го разгневил со тоа што не ја играм видео играта која тој ја промовира.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Не да се фалам ,ама добив на подарок 3D очила од Француско кино со кој воопшто незнам зашто ги добив кога нити немам 3D екран нити такво кино :haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83

И сето ова постигнато со само 2 килограми брашно ?

И тоа од 1 годишно и 3 годишно дете ?

Не не, за ваков потег треба интелигенција, децава се идни Ајнштајни. :haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Е па тогаш тие на кои им текнало да направат ваква заебанција се Ајнштајни за заебанција. :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Дали некој купува Дневник,Вест,Утрински весник?
Денеска видов реклама во Дневник дека Теа модерна ќе биде одвоена од тие весници,имаше слика од насловната ќе се продава 35 денари ,ќе има постер од Перо Антиќ и пишуваше Powered by Gloria :mhhh:

решив да видам на интернет најдов сајт кој сеупте е во изработка
http://teamoderna.com.mk/

и една интересна вест

'Дневник" и "Вест" останаа без "Теа модерна"

Во медиумите на МПМ, повеќе нема да има додатоци од брендот "ТЕА". Неделникот "Теа Модерна", кој досега излегуваше во дневните весници Вест, Дневник и Утрински весник, од денес ќе излегува самостојно на продажните места на МПМ

И "Теа кујна", која излегуваше во истите дневни весници, од утре ќе се најде во самостојното издание на "Теа". До промената доаѓа поради новиот концепт на тиражниот семеен магазин, кој и понатаму останува во рамки на МПМ. Самостојното издание ќе чини 35 денари
Превземено од Sky.mk

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Во Аеродром ги украсуваат булеварите. :ehh:
Чудно Coca-Cola уште не почнале со новогодишниот брендинг.

Крис

Администратор
4,813
11
38
И во Центар ги украсуваат. Исто така Веро Центар е украсен како и неколку излози по Партизанска... го обожавам овој период! :bravobravo: :bravobravo: :bravobravo: :bravobravo:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Ако не заврне снег неделава ,нема да биде интересно новогодишното украсување

Крис

Администратор
4,813
11
38
Нема врска, Новата Година веќе се чувствува во воздухот, во еуфоријата која владее низ трговските центри, не е само снегот...

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Тука Кока Кола више ги лансираа новите празнични производи. Оваа година,во соработка со здружението за заштита на поларните мечки,лименките и шишенцата (мислам) се бели со поларно мече на нив. Моловите се украсени исто,и интересно,на автобусите како флеш е напишано Marry Christmas :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Сепак јас сакам да заврне снегче пред Новава Година :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
Леле што ми се задеси со компјутерот,инсталирајќи го Windows 7 (по народски кажано форматирање на компјутерот) и нормално да избриашм тоа што не ми треба избришав се од компјутерот од слики,документи,музика... ,се буквално се ,и сега фала Богу со помош на програмчето Recuva враќам она што ми е потребно 434534

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Е па затоа постојат партициите.

Ќе го поделиш хард дискот на барем 2 партиции, првата C и втората D.

Во C ќе ти се инсталираат оперативниот систем, во овој случај Windows 7, и програмите кои ќе ги користиш, а во D ќе ги чуваш документите, филмовите, музиката, сликите и се што планираш да користиш трајно, а нема потреба од реинсталација, вклучувајќи и видео игри, ако ги играш, поисплатливо е да ги инсталираш во D, за да останат таму во случај да правиш реинсталирање на оперативниот систем во иднина, бидејќи кога се реинсталира оперативниот систем, се врши форматирање на партицијата C, со што се брише се што се наоѓа во таа партиција, а останатите партиции остануваат нечепнати.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,743
6,104
113
^
тоа се ми е познато ,ама пошо имам уште еден хард диск ставено во компјутерот и ми се C,D,E
и јас на грешка пошо не ми било тоа што сум сакал да го зачувам во D туку во E и таа партиција сум ја форматилрал заедно со C

Крис

Администратор
4,813
11
38
Мене ми е прејако со Леон и сестра му - Цеца Леонарда, а и онаа изронетата во суратот. :haha: :haha: