Па најверојатно има ,гледам имаат и веб страна за таа општинаChris напиша:Значи колку се смеев кога дознав за овој трговски, во Петровец бе...
Мислам... има ли цивилизација таму!?
Па и подобро што се помалку куќи ,повеќе природа зеленило .DarkAngel напиша:Wow, многу јака општина со едвај 20 куќи.
Превземено од Канал 5Директен пренос на породување на старлета на телевизијата на Берлускони: Болницата во хаос!
Телевизиските екипи создадоа хаос во болницата на денот на породувањето на старлетата Клаудија Лосито која го роди својот син пред камерите. Породувањето било директно пренесувано на ТВ Медиасет, основана од премиерот Берлускони.
Болницата „Santo Spirito“, најстарата во Рим, била блокирана цел ден а нервозните пациенти и лекари негодувале зошто е дозволено болницата да се „изнајми“ за таков пренос на штета на останатите пациенти.
- Камерите во родилната сала може да бидат оправдани само доколку се снима интервенција со висок научен интерес, а не поради договорот на мајката со некоја телевизија да го прикаже пред јавноста својот царски рез. Ако мајката повикала ТВ екипи требало да опремат едно студио во телевизијата – коментираат лекарите за Ла Република.
Одлично. Фала ти Марче за сајтчевоM@RKO напиша:Неверојатно но вистинито , Панкот не е мртов го има на интернет и тоа тука http://www.tracker-mk.org/details.php?id=10571 ,ако не сте регистрирани на тој сајт треба да се регистрирате и го симнувате торент филмот
Ми го зборувале и на мене, ама уште не сум бил.Bobi напиша:Бил ли некој во новиот lounge бар во Скопје „Арабеска“? Баш имам слушано убави зборови, и блиску луѓе кои биле и првото одење во Скопје сакам да го посетам, а и на слики изгледа привлечно и модерно!
Ништо посебно филмов ,една обична секојдневица раскажана за панкериLosteech напиша:Панкот не е мртов мене ме разочара, баш ме интересира што мислат останатите...
Лавови, палми, врби, што е следно ?Живи врби ќе се издигнат среде Вардар за четврт милион евра. Градежната фирма „Еуро Проект“ е изведувач на скулптурата „Три врби во реката Вардар“. Тоа значи дека секоја врба од проектот наречен „разубавување на Скопје“ на Министерството за култура чини околу 82 илјади евра. Од фирмата изведувач велат дека договорот со Култура го потпишале вчера.