Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
4,813
11
38
Значи колку се смеев кога дознав за овој трговски, во Петровец бе... :off:

Мислам... има ли цивилизација таму!?

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Па баш поради тоа што „нема“ цивилизација,сакаат да ја живнат локацијата. Инаку ова за облакодерите не ми се допаѓа,затоа што Европа како континет не е позната по облакодери,туку историски знаменитости и висока мода,а облакодерите се за западов..Значи од се по нешто ке имаме во Скопјево наше...кој е ко нас ;)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Директен пренос на породување на старлета на телевизијата на Берлускони: Болницата во хаос!
Телевизиските екипи создадоа хаос во болницата на денот на породувањето на старлетата Клаудија Лосито која го роди својот син пред камерите. Породувањето било директно пренесувано на ТВ Медиасет, основана од премиерот Берлускони.

Болницата „Santo Spirito“, најстарата во Рим, била блокирана цел ден а нервозните пациенти и лекари негодувале зошто е дозволено болницата да се „изнајми“ за таков пренос на штета на останатите пациенти.

- Камерите во родилната сала може да бидат оправдани само доколку се снима интервенција со висок научен интерес, а не поради договорот на мајката со некоја телевизија да го прикаже пред јавноста својот царски рез. Ако мајката повикала ТВ екипи требало да опремат едно студио во телевизијата – коментираат лекарите за Ла Република.
Превземено од Канал 5

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Неверојатно но вистинито , Панкот не е мртов го има на интернет и тоа тука http://www.tracker-mk.org/details.php?id=10571 ,ако не сте регистрирани на тој сајт треба да се регистрирате и го симнувате торент филмот

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
M@RKO напиша:
Неверојатно но вистинито , Панкот не е мртов го има на интернет и тоа тука http://www.tracker-mk.org/details.php?id=10571 ,ако не сте регистрирани на тој сајт треба да се регистрирате и го симнувате торент филмот
Одлично. Фала ти Марче за сајтчево :rock: :rock:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Бил ли некој во новиот lounge бар во Скопје „Арабеска“? Баш имам слушано убави зборови, и блиску луѓе кои биле и првото одење во Скопје сакам да го посетам, а и на слики изгледа привлечно и модерно! :)

Losteech

Администратор
663
0
0
Bobi напиша:
Бил ли некој во новиот lounge бар во Скопје „Арабеска“? Баш имам слушано убави зборови, и блиску луѓе кои биле и првото одење во Скопје сакам да го посетам, а и на слики изгледа привлечно и модерно! :)
Ми го зборувале и на мене, ама уште не сум бил. :neznam:
Панкот не е мртов мене ме разочара, баш ме интересира што мислат останатите... :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Losteech напиша:
Панкот не е мртов мене ме разочара, баш ме интересира што мислат останатите... :)
Ништо посебно филмов ,една обична секојдневица раскажана за панкери 3454
Ај се надевам Трето полувреме нема да разочара :mhhh:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Значи го обожавам човекот, неговите скечови баш ме насмееја овие денови! :haha:

Losteech

Администратор
663
0
0
Одличен е, вистинско размрдување за македонскиот хумор кој во последниве години почна да стагнира. :)

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
http://www.vesti.alfa.mk/default.aspx?mId=36&egId=6&eventId=42031

Три врби во Вардар за четврт милион евра

Живи врби ќе се издигнат среде Вардар за четврт милион евра. Градежната фирма „Еуро Проект“ е изведувач на скулптурата „Три врби во реката Вардар“. Тоа значи дека секоја врба од проектот наречен „разубавување на Скопје“ на Министерството за култура чини околу 82 илјади евра. Од фирмата изведувач велат дека договорот со Култура го потпишале вчера.
Лавови, палми, врби, што е следно ?

Зошто не увезат цела џунгла, па да одиме после на сафари ?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,102
113
Абе се убаво што градат ,ама веќе почнува да не се дише во Скопје од што се гради,доволно е ова со проектов 2014-та

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

А бе, романтика, Ромео и Јулија, но не во Верона, туку во Венеција.

Јулија качена горе на врбата, а Ромео доаѓа со гондолата, па се качува на врбата за да ја бакне Јулија.

:smeenje: :smeenje: :smeenje:

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Следно,гондоли ке стават низ Вардар, Ајфилова Кула негде низ градот, Кип на Слободата исто некаде...мора да заличи на нешто Скопје ;)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
Е ова ми нема смисла, глупости :rolleye:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
А ќе има грозје на врбите па да се исполни поговорката „ Кога на врбата ќе се роди грозје“ :smeenje: :smeenje: :smeenje:

Ова веќе е претеризам со спомениците. Пред некој ден бев во Скопје и ајде во центарот фонтаната е супер ама остатокот, па еден бел споменик, еден бронзен, еден од среден век, еден современик, значи се што му паднало на некој на памет. Можи на различни места и со поинаков распоред ќе биди подобро ама вака како што е мене лично ми е премногу

Крис

Администратор
4,813
11
38
Мене горе-доле ми се допаѓа тоа што го направија, но споменикот на Цар Самоил под итно треба да се премести, бидејќи местото ама ич не му е таму, гломазен е и не е убаво што улицата пред плоштадот му го гледа грбот...