Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Phillip напиша:
Секако.Никоја не е како првата.Кога сте 4 или 5 одд.и сите сте среќни и возбудени бидејќи родителите ве пуштиле да славете Нова Година.:jupi:

:haha:
Не бев 4то или 5то кога славев во ресторан прв пат со друштво туку имав 16 години.
Не мислев на тоа што ме пуштиле сама и претходно сум славела сама туку на забавата, атмосферата во салата и се останато.
Наредните години пак беа интересни ама го немаше она WOW.
За прослава најмогу ги сакам ресторантите или пак приватните забави само со одбрани личности оние со кои сум постојано, најмногу се дружам или и настрана од друштвото ама да не се 100 души во стан и сл.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Сакав снег... ама не толку, дефинитивно. Ова е премногу, тортура ми е одењето на школо на снег :off::haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,095
113
конечно зима али многу снег има кашест неможеш да идеш по тротоариве како у кал на Survivor

emma-chan

Нов Член
85
1
0
конечно!!! во битола падна снег и тоа многу и сабајле ко идев на училиште бев втора шо гази на снегот после мајка ми!!! се е толку убаво, се е толку бело ... :ehh:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,095
113
Бил некој во Vero Center во Скопје ,јас денеска бев да прошетам ,со татко ми, мајка ми, брат ми ама многу малку продавници имаше и немаше некој голем избор на производи,многу голем простор а малку искористено беше

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
M@RKO напиша:
Бил некој во Vero Center во Скопје ,јас денеска бев да прошетам ,со татко ми, мајка ми, брат ми ама многу малку продавници имаше и немаше некој голем избор на производи,многу голем простор а малку искористено беше
Без навреда, но вие од другите градови мислите дека таму мед и млеко тече, чекајте тој сега се отвори, дорва ќе се воздигнува

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,095
113
22a напиша:
Без навреда, но вие од другите градови мислите дека таму мед и млеко тече, чекајте тој сега се отвори, дорва ќе се воздигнува
знам дека сега се отвори но маркетот Веро е многу малку снабден за разлика од првиот Веро маркет во Скопје кај Mcdonalds

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
22a напиша:
Mислам дека 3 месеци не е „сега“..
Тој нема ни да профункционира..јас следам еден форум за градежништво и сите велат дека просторот билм многу глупаво искористен и дека таков центар не е за таму..а дека има малку избор-да..што мислат они..еден Jumbo и NewYorker ќе и прави промет..

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,095
113
Phillip напиша:
Mислам дека 3 месеци не е „сега“..
Тој нема ни да профункционира..јас следам еден форум за градежништво и сите велат дека просторот билм многу глупаво искористен и дека таков центар не е за таму..а дека има малку избор-да..што мислат они..еден Jumbo и NewYorker ќе и прави промет..
build.mk го читаш форумот ?

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Јас го имам неколку пати посетено посебно Џамбо и баш ми е супер посебно саради тоа што во Прилеп нема ништо слично посебно не продавници со таа големи и толку производи

Beauty

Администратор
49,864
61,855
113
Имам едно прашање. Интернет ми снемува на секои 5 минути, па пак морам да се конектирам. Се случува и за 1 минута да снема. Тоа од вчера ми се случува.
Дали може ова да се случува заради некаков вирус?

Крис

Администратор
4,813
11
38
Со сите го правев овој муабет деновиве, многумина сметаат дека оваа година подобро ќе ја поминат дома отколку во некоја гужва. Но што знам, јас веќе договорив, но планирам некоја година и вака во домашна атмосфера да ја поминам, ми фали тоа.

Losteech

Администратор
663
0
0
Како да има еуфорија кога не е воопшто ни накитен градот. Катастрофа е оваа година Скопје во тој поглед. Јас не знам што е со властиве, лани ова време се си беше накитено и убаво.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Losteech напиша:
Како да има еуфорија кога не е воопшто ни накитен градот. Катастрофа е оваа година Скопје во тој поглед. Јас не знам што е со властиве, лани ова време се си беше накитено и убаво.
И овде е исто.Градот е накитен уште пред 2 недели а уште не се уклучуваат.Изгледа сакаат струја да штедат. :lilee:
А бидејќи градоначалникот на Скопје се стреми тој да стане европски град, нека ги погледне само другите европски метрополи и нека забележи дека таму на 1 декември целиот град свети, а овде на 15 започнува украсувањето. :rolleye:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Losteech напиша:
Лани елката ја пуштија во недела 13.12.2009. Вчера прочитав дека почнала да се поставува елката на плоштад, така што кај и да е ќе биде. :)
Иако лошо е што плоштадот е раскопан, а лани ONE навистина направи интересни активности (како мини-лизгалиштето) и супер го украси градот. Ама тогаш беа нови на пазарот, веројатно сакале да се изрекламираат. Оваа година мислам дека Телеком и T-Mobile се меѓу спонзорите, ама не сум сигурен.

Во Аеродром уште од крајот на ноември цел булевар е накитен и прекрасно изгледа. Пред зградата на ONE кај Железничка е поставена многу убава елка, не премногу голема, ама добра е.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Burrows напиша:
Лани елката ја пуштија во недела 13.12.2009. Вчера прочитав дека почнала да се поставува елката на плоштад, така што кај и да е ќе биде. :)
Иако лошо е што плоштадот е раскопан, а лани ONE навистина направи интересни активности (како мини-лизгалиштето) и супер го украси градот. Ама тогаш беа нови на пазарот, веројатно сакале да се изрекламираат. Оваа година мислам дека Телеком и T-Mobile се меѓу спонзорите, ама не сум сигурен.

Во Аеродром уште од крајот на ноември цел булевар е накитен и прекрасно изгледа. Пред зградата на ONE кај Железничка е поставена многу убава елка, не премногу голема, ама добра е.
One се спонзори и оваа година.Елката ќе биде бела, мислам.И ќе биде поставена на тревникот кај Мепсо.:)
EDIT:
Изгледа оваа година нема да има спонзор туку некој фирма ќе го украсувала.:)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,734
6,095
113
знае некој зашто А1 не дава Јас имам талент ?