Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
јас одкако го открив гоогле цхроме само на него работам, мозилата многу ми кочи, интернет експлоурерот не ми се ни отвора, а опера не ми подржува ниту една верзија на адоб флеш плејр, стално ми бара нов и стално инсталирам и се по старо.

emma-chan

Нов Член
85
1
0
јас многу работам на гугл кром ама поубав е сафари и сега почнувам да работам на него

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Леле каков ветер дува: 100km/h со дожд плус.
Кај мене јас се` затворив, спуштив ролентни, се наместив како да е крај на светот.
Уште ако утре има и снег, ќе се самоубијам

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
22a напиша:
Кај мене јас се` затворив, спуштив ролентни, се наместив како да е крај на светот.
Ќе има!:jupi:
И во недела истотака..:jupi::jupi:

emma-chan

Нов Член
85
1
0
22a напиша:
во битола пред една недела или две имаше ветар 94 km/h се креваше и сабајлето ко одев на училиште покривите на зградите беа откорнати (на тв ја кажваја брзината )

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
22a напиша:
Истото е во Кавадарци...
а снегчето е најавено...
Let it snow! :se poklonuva::

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Во Прилеп има силен ветер и дожд барем во мојата населба, а претпоставував и секаде. Пред неполн месец повисоките населби имаа снег, а во центарот немаше ни трага од него

Крис

Администратор
4,813
11
38
Јас вчера не знам како се вратив дома, во Карпош ме фати бурата додека пешачев и мислам дека се ќе одлеташе во еден момент, страшно беше.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Толку од снегот. Сега ни С нема од него ама е ладничко надвор

M@RKO

Добро-Познат Член
18,736
6,099
113
вечер кај и да е пак ќе заврне пошо е многу ладничко ,а и имаме сонце со заби денеска :mhhh:

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Алелујаааааа !!! Имало Господ, па не дозволи да има снег, сум се спасил нема да јадам снег по вратот :jupi:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Лето потсетува на сонце, есен на дожд, зимата на снег. Не знам зошто има толку луѓе што се против снегот. Подобро да врне снег, отколку дожд.

Beauty

Администратор
49,878
61,886
113
Денес е многу ладно, иако грее сонце. Јас мислев денес ќе заврне снег, а сабајле кога се будам - сонце.
Снегот мене не ми смета, него ми смета периодот кога ќе почне да се топи снегот. Гадно и калливо е тогаш.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Мене не ми смета снегот додека врни ама после кога ќе замрзни или кога преку ден се топи, а ноќе пак замрнуваат улиците и се се лизга не можам тој период да го смислам. Посебно заради тоа што живеам на споредна улица и никогаш ни ја чистат ни фрлаат сол ништо такво кај мене се лизга уште една недела покасно отколку на главните улици наоколу