Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Bobi напиша:
ова ми изгледа премногу добро, за да биде вистинито! :mhhh::hmm:

http://www.kavadar4e.com/index.php?option=com_content&view=article&id=5217:kavadarciprvgradso3dkinovomakedonija&catid=20:kavadarci&Itemid=62

Кавадарци прв град со 3D кино во Македонија

Една вест од културата која сигурно ќе ве развесели, а на сите вљубеници во филмот ќе им дојде како божиќен подарок. http://www.kavadar4e.com ексклузивно објавува дека Кавадарци многу брзо ќе стане првиот град во Македонија кој ќе добие 3D кино. Опремата вредна 250000 евра е веќе купена и ќе биде инсталирана по новогодишните празници.

Уште една убава вест е и тоа што најверојатно повторно ќе биде отворен балконот во големата сала при домот на културата кој беше затворен по пожарот кој го зафати домот на културата и беше планиран за мала сала, но одкако надлежните видоа дека на градот му е мала сегашната сала, дојде на идеја да се врати првичниот изглед на големата сала.

Па народе, спремајте се за кавадаречка 3D филмска година.
кај нас и да има и технологија појака и од 3Д луѓево нема да ја користат како што треба одма све ќе испоискршат не е бре за нас 3Д и луксуз

Beauty напиша:
Тешко. А и не се работи за цела песна, туку за неколку стиха кои ги пее Ламбе на една реклама, а на друга Андријана Јаневска за Мерси чоколадите. Затоа мислам дека како песна и не постои по интернет.
на таа реклама не прее Ламбе туку Ѓоко Танески барем можете по гласот да го препознаете ,незнам како не сте приметиле дека он пее

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Дали нашето Министерство за образование има малку ПАМЕТ?????
Во петок, на 31-ВИ ДЕКЕМВРИ ќе се учи, и тоа како утеха со СКРАТЕНИ ЧАСОВИ!
СРАМОТА!!!!!

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Burrows напиша:
СРАМОТА!!!!!
ДА имаше малку мозок немаше да ни стави и петок работен, ама затоа до 24 имаме распуст :jupi:
Кај мене у петок за одделенски ќе имаме, а другите часови чаос

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Burrows напиша:
СРАМОТА!!!!!
Кај нас рекоа дека нема да се учи на 31 тој ден ќе се обработува друг ден..а оваа година е прв пат така да не го обработуваме..ама еве не било точно..и да се оди и да не се оди ние сите пак ќе избегаме од 2-3 час..:haha::haha:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Burrows напиша:
СРАМОТА!!!!!
Ние веќе од минатата недела го знаеме тоа. До пред некоја година и 30ти не го одевме, а сега на 30ти редовни часови :off::haha:

Rebellious angel

Член
691
1
16
Штом може да се полагаат колоквиуми до 30ти, може и на часови да се оди до 31ви. 46464 "За среќа", годинава имам колоквиуми "само" до 29ти. :off:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
И на статијата и на коментарите има преубави спомени. Жалам за денешниве деца. Ние барем видовме/правевме нешто интересно, а сега од најмала возраст на компјутер

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Wow, која гужва во град. Ептен е еуфорично денес. :) Во сите маркети едвај се стига на каса. Кафулињата преполни. Вечерва ќе биде кулминацијата. :)
Го обожавам 31.12!

Losteech

Администратор
663
0
0
Burrows напиша:
СРАМОТА!!!!!
Да не се жалиме, ни направија услуга. Да не „учевме“ денеска, распустот ќе ни завршеше на 20.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Burrows напиша:
Wow, која гужва во град. Ептен е еуфорично денес. :) Во сите маркети едвај се стига на каса. Кафулињата преполни. Вечерва ќе биде кулминацијата. :)
Го обожавам 31.12!
Ќути. Верувам сите градови се полни :ehh: .

Иначе ние само 15 мин. бевме на школо, ни ги кажа класната оцените и само на 12 треба да дојдиме "официјално" :smizla:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
И ние имавме само класен час, во последен момент сменија одлука. :)

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Не знам зошто ви е чудно,но секоја година одевме во школо на 31ви. :neznam:

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
SomebodyUnique напиша:
Луѓе, ај помогнете ми и кажете што да користам Гугл Хром или Мозила?
Chrome.
Мозилата според мене е многу спор и едноставен додека Chrome ми е помодерен.:)

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
SomebodyUnique напиша:
Луѓе, ај помогнете ми и кажете што да користам Гугл Хром или Мозила?
Брат јас откако излезе хромот, мозилата ја избришав и не ја ни користам. А за експлоурерот и операта да не зборам, не ми се ни упалуваат. Додека хромот е перфектен

Beauty

Администратор
49,862
61,852
113
22a напиша:
Брат јас откако излезе хромот, мозилата ја избришав и не ја ни користам. А за експлоурерот и операта да не зборам, не ми се ни упалуваат. Додека хромот е перфектен
Јас да ти кажам сега дури го оставив експлоурерот и се префрлив на Мозила. Засега ми е сосема во ред Мозилата и можеби треба да пробам со Хромот па да направам разлика. А разликата меѓу Мозила и Explorer е огромна, ама не сакав да користам друго нешто освен Explorer затоа што навикнав долго време. Се е навика и одвика.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Мозилата мене ептен ми кочеше и ми идеше на нерви. Затоа ставив Chrome и сега немам никаков проблем. А од Explorer ми се дига коса на глава.

Losteech

Администратор
663
0
0
Јас сум се’ уште на Мозила, макар што во последно време забушава се’ повеќе и повеќе...