Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Аууу..само што се вратив од противпожарниот натпревар во Куманово..јас толкав студ не сум осетил никогаш во животот..во Куманово 1000% беше цело време под нулата..а па овие од пожарна ни дадоа едно комбе од пред 50 год. без клима и со врати што не се затвораат и се замрзнавме..јас нозете не си ги чувствувам..сеа дома сум со апчиња и чаеви..
Инаку Кочани освои 2 место..само 1 прашање имавме неточно..а Кичево победи..:)

g.sparks

Нов Член
32
0
0
Со мало задоцнување, еве ме и мене на форумов. Се надевам на повторно убава дружба. Поздрав до сите :guskam::guskam:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,733
6,094
113
леле ми пишти десново уше затнато ми е ,вчера бев во кафиќ имаше етен гужва а и ептен гласна музика и сега ми зуи ушево

M@RKO

Добро-Познат Член
18,733
6,094
113
еве го снегот се засили и не се предава:jupi:ќе има утре баеѓи снег ,спремајте лопати

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
И повторно..и повторно..и повторно нема снег..:neznam:
Денеска на А1 Метео накај 1-2 h ноќеска ја имаше прикажано цела Македонија во сино..па ајде да и веруваме..:rolleye:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Утре ќе биде смрзнувачки.
Јас синоќа не знам како издржав надвор, -6 степени беше (а не е баш многу, се очекува и повеќе), дури и малкуто време што го потрошив од излегувањето од кафиќот, смрзнав вистински :haha:

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Missy напиша:
Еве интересен текст
http://kajgana.com/chek-dis-aut/zoshto-da-ja-prespiete-nova-godina

Вистинит до некаде :)
Мислам стар е тој муабет дека новогодишната вечер не е којзнае што и јас ако го кажам сега тоа во најмала рака ќе бидам смешен. Меѓутоа навистина така е, посебно последниве 5-6 нови години, порано некако ми се чини дека имаше поголема еуфорија. Не дека не ја чекам, не дека не ја славам, не дека не си поминувам убаво ама не и придавам преголемо значење. Со поголемиот дел од текстот се сложувам и верувам дека сите од нас имале 100 пати поубави вечери од дочекот на Новата година.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
И јас се сложувам.
Мислам дека Нова Година секоја година губи од своето значење..и за неколку години можеби нема ни да ја славиме веќе..:neznam:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Поминав повеќе години на прослава во ресторант и никоја не беше добра како првата. Пак последната година во ресторант беше онака - веќе видено. Тоа беше пред 2 години. Лани пауза од тоа. За годинава не знам ама во секој случај не очекувам премногу

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Missy напиша:
Поминав повеќе години на прослава во ресторант и никоја не беше добра како првата. Пак последната година во ресторант беше онака - веќе видено. Тоа беше пред 2 години. Лани пауза од тоа. За годинава не знам ама во секој случај не очекувам премногу
Секако.Никоја не е како првата.Кога сте 4 или 5 одд.и сите сте среќни и возбудени бидејќи родителите ве пуштиле да славете Нова Година.:jupi:

:haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,733
6,094
113
Phillip напиша:
Ај доста зборевте за тоа.Ќе заплачам. :smrk:
:haha::haha::haha:
не се секирај ќе ти пратиме снег по пошта:haha:

шала на страна утре ќе врне во повеќе градови осеќам