Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Chris напиша:
Леле колку е добра рекламана со турската серија и кошаркарите, на АЕК е мислам...
Рекламата е феноменална. Подобра е од секој филм и серија што е снимен во Македонија.

Но.

Зошто јавно претпријатие снима прескапи реклами со пари од граѓаните за цели што може да се објават во едно обично, бесплатно соопштение?

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
AEK не е Јавно Претпријатие. Агенција за Електронски Комуникации е независно регулаторно тело. Колку што знам се финансира со пари од фирмите кои се занимаваат со електронски комуникации.

А во врска со рекламите, сите ми се бендисуваат.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
expert напиша:
АЕК не користи пари од буџетот?
Јас колку што знам, НЕ!
Мислам дека директорот на ТВ кажа дека се финансира преку пари од T-Mobile, One, Vip, CableTel, Telekabel, T-Home и слични на овие

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Јас шетав на Водно и се изнадишував чист и свеж воздух кога тоа се случило.

Можеби индиректно го почувствував бидејќи едно време ќе се лизнев за малку при качување.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Гледав јас Мапет шоу како мала. И како долгометражни филмови ги имаше по телевизиите кај нас, а и како серија мислам ама не се сеќавам на која телевизија се даваше, а можеби и на повеќе да имаат по нешто давано

Rebellious angel

Член
691
1
16
Ја гледав и јас серијата, мислам дека одеше на Сител. Инаку, интересно ова што го направиле Google, штета не го видов на време.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Леле како сеќавате?! Јас додуша немам овде околу мене показател за да видам(нешто висечко како лустер и слично) ама сепак тешко сеќавам такви работи

Rebellious angel

Член
691
1
16
Значи, сепак имало земјотрес. :) Мене ми заличе како да затресе, ама тоа време имав предавање во бараките, а и никој не реагираше, па си реков само ми се причини. 46464

Крис

Администратор
4,813
11
38
Јас бев на работа и се створи голема паника, некои сакаа да бегаат иако беше многу кратко, како бомба некаде да удри, така го осетив...

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Јадете моркови народе, ем здрави се, ем вкусни се, ви зборувам чисто од задоволството кое го уживам во моментов.

Eee, what's up doc ?

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: