Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Свршив на слободниве :se poklonuva:::se poklonuva:::se poklonuva:::haha:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Дефинитивно ги имавме најантимакедонските судии во четвртина финалето на ЕуроБаскет 2011, но сепак домаќинот Литванија ќе остане само домаќин, не и полуфиналист на ЕуроБаскет 2011.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Браво! :jupi: Македонија меѓу четирите најдобри репрезентации во Европа. :se poklonuva:::se poklonuva:::se poklonuva::

Игор

Нов Член
468
0
0
Шампионишта бе нашиве! Колку неќам кошарка, а ко луд се раскокав на крај :haha:
Само напред против Шпанија!

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Уште не ми се верува!!!!!
Во Скопје на улиците е ХАОС!!!!!

Missy

Активен Член
3,198
2
38
До последната секунда не верував дека ќе победиме

Браво за Македонија :150626:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Wow, сеуште сум под импресии од среќата што ја видов во лицата на Македонциве вчера, улиците беа преполни со навивачи, од Лептокарија одевме пешки до Центар, со песна со ракоплескање! Партизанска беше наша, браво МАКЕДОНИЈО!

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Шчо напраивме-Крсте П. Мисирков 1903
.
.
.
.
.
Леле! Што направивме-Владо Илиевски 2011

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Браво за кошаркарската репрезентација! Вчера го гледав натпреварот, како и уште повеќе илјадници луѓе на плоштад, и иако загубија на крај сите аплаудиравме за храбрата игра и пожртвуваноста. Ние бевме супер, едноставно Шпанците беа подобри.
Одиме на трето место и по одмазда од Русија!

Крис

Администратор
4,813
11
38
Колку беше убаво, и покрај тоа што загубивме сите славеа, јас гледав во еден кафич на кеј, прекрасно беше! Утре пак...

M@RKO

Добро-Познат Член
18,738
6,101
113
И јас гледав во кафиќ атмосверата беше прејака гужва голема (од што беше гужва се препотив ко да сум трчал маратон) се палеа бакли ,се пееја песни,знамиња секој по едно во рака ,и покрај што изгубивме се славеше ама веќе не беше истата еуфорија ,кога сите заминуваја дома беа со покиснати фаци ,Утре ќе биде најако а тек па во Понеделник кога во скопје ќе дојдат кошаркарите таму можам да замислам уште сега каков пречек ќе имаат

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Мислам дека ни самите не се свесни колкава глупост направија.
Однеси ги дома во 11:30, а вечерта во 20 нека дојдат на плоштад со огномет и со се друго.Вака плоштадот ќе биде полупразен.И цела Македонија сака да ги пречека, не само Скопјани.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Нема смисла да ги мачат до толку, сепак сигурно доаѓаат ептен изморени и од играње и од патувања и се' останато, и едвај ќе чекаат да се одморат како што треба.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Јас вечерта ќе одам, не планирам на жешкото да стојам таму...