Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

g.sparks

Нов Член
32
0
0
Jaс не можев да најдам тату мајстор, никој не можеше да ме истетовира онака како што сакам. Цело лето барав, не успеав да најдам некој соодветен.
Ќе биде и тоа за кратко време.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Погледајте го видеово ,Роберт Билбилов кога бил во Америка снимал песна заедно со DeAndre Wright некоја црнкиња од таму
http://www.youtube.com/watch?v=KihLJRQP-3M&feature=player_embedded#!
еве Роберт тука и пушта музика
http://www.youtube.com/watch?v=aBCEFCrereo&feature=related

од кога ги погледнав видеава и ислушав неколку песни негови премногу ми се допадна Роберт како продукцент

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Кој ќе се сложе со мене дека Бруно Марс треба да си ја преработи песнава во своја верзија, предобро :se poklonuva::

g.sparks

Нов Член
32
0
0
Не сакам јавно да зборувам за изгледот на тетоважата, но тоа е нешто што премногу ми значи и сакав да биде сосема точно нацртано, исто како што јас самата и го нацртав. Иста големина, сакав буквално само да ми ја преслика на телото. Но, ете во Прилеп и Битола, никој не ми рече дека може да ми ја нацрта сосема исто. Малку комплицирана е, затоа.

Треба да прашам во Скопје.

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Па јас колку што знам,тие ја прецртуваат од лист и ти ја лепат на тело и после само ја оцртуваат и ја бојат со мастилото,никој дирекно не ја нанесува со игла одма. Знам луѓе баш така што имаат направено,и тату мајсторот го користи твојот цртеж за тетоважата.
Ако сакаш,ке ти дадам број од мојот што ме тетовираше,и поприлично е ефтин,мојата беше 3000ден а не е некоја малечка,туку е просечна големина.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Losteech напиша:
@Chris:- не мислиш дека ќе те сфаќаат малце неозбилно луѓето со таква тетоважа? :)
Со таква тетоважа или воопшто со тетоважа на врат?

Сум имал такви мисли, но сепак желбата е преголема.

Thiago Bedoya Aguero

Нов Член
430
0
0
Има нова сезона???? Откај најде??? На која програма?? (извинете што нападнав ама многу чекав за ова) :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Thiago Bedoya Aguero напиша:
Има нова сезона???? Откај најде??? На која програма?? (извинете што нападнав ама многу чекав за ова) :)
:haha::haha::haha::haha::haha:

(ај види кој датум е утре)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Thiago Bedoya Aguero напиша:
Се е можно со нашите телевизии :smizla:
Абе Survivor демек почнува утре за школото е тоа изрека, демек од утре почнува новата “сезона“ на Преживување на школо :haha:

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Не ми се верува колку кретенски изгубивме денеска од Црна Гора.
Антиќ GTFO од капитенското место.
Војдан и Бо, цареви сте!

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Chris напиша:
Со таква тетоважа или воопшто со тетоважа на врат?

Сум имал такви мисли, но сепак желбата е преголема.
Јас стаив на врат,и кога носам нормални маички не се познава,само ако се со гол грб или некои поотворени се познава.