Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Луѓе дали некогаш сте го виделе ова, јас сега го изгледав и се згазив од смеење.

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Мене ми е глупо со симнување, иако со гледање е ограничено на 72 минути. Таму ги изгледав Очајните домаќинки и Два и пол мажи.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,071
405
83
Арена:
Мал ринг;

Спротивставени борци:
Цар Самуил и Јустинијан Први;

Судија на мечот:
Воин на коњ (Александар Велики);

Обезбедување:
Гоце Делчев и Даме Груев;

Продажба на сокови, пуканки и други прехранбени производи:
Димитрија Чуповски;

Медицинска екипа:
Гемиџии;

Публика:
Методија Андонов - Ченто.

Губитникот го чека давење во фонтаната,
а победникот го чека триумфален марш од плоштад Македонија, преку Порта Македонија, до Собранието, каде што ќе седне на 2014-ти муабет со Никола Карев засладен со кафе или чајче.

Значи заради ова го нарекувале Мал ринг, не знаевме, се додека не ги донесоа и борците и судијата и публиката и цела останата екипа. :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Нова закана: Facebook ќе умре на 5ти ноември

Хакерската група „Anonymous“ најави дека ќе го закопаат Facebook на 5 Ноември 2011 година.

„Anonymous“ им препорачува на сите корисници кои што го користат Facebook да ги избришат своите профили пред тоа да го сторат тие самите на 5 Ноември 2011.

Хакерската група „Anonymous“ се решила на овој чекор поради тоа што како што они тврдат Facebook им продава информации на владините агенциии потточно сите информации кои што вие ги објавувате на Facebook потоа се користат од страна на владините агенции.

„Anonymous“ се хакерска група која што се залага интернет светот да биде тотално анонимен.

Извор sitel.com.mk

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
M@RKO напиша:
Нова закана: Facebook ќе умре на 5ти ноември

Хакерската група „Anonymous“ најави дека ќе го закопаат Facebook на 5 Ноември 2011 година.

„Anonymous“ им препорачува на сите корисници кои што го користат Facebook да ги избришат своите профили пред тоа да го сторат тие самите на 5 Ноември 2011.

Хакерската група „Anonymous“ се решила на овој чекор поради тоа што како што они тврдат Facebook им продава информации на владините агенциии потточно сите информации кои што вие ги објавувате на Facebook потоа се користат од страна на владините агенции.

„Anonymous“ се хакерска група која што се залага интернет светот да биде тотално анонимен.

Извор sitel.com.mk

Бајата вест, ова е старо, мислам дека Фејбук веќе одамна кажа дека не е возможно да биде пробиен.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Ana-Marija напиша:
Има ли некој на форумов тетоважа?

Долго време размислував на оваа тема и се одлучив за ова:

Планирам да го истетовирам од десната страна на вратот во некоја помала верзија, се разбира.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
sneaky***** премногу патриотски, толкав голем патриот си? :hmm:

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
И јас сакам да си направам тетоважа на истото место но се некако немам храброст.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Па и јас немам, но како што се одлучив за пирсот мислам дека и за ова ќе се одлучам. Инаку Боби, не сум голем патриот како што мислиш, само ми се допаѓаат симболите на македонската историја, Сонцето на Вирџина особено.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Burrows напиша:
Многу ме интересира зошто се прават вакви глупости по Facebook:
http://www.facebook.com/a3tv.mk
http://www.facebook.com/pages/ETV-Televizija/238197429548620
па и некој зел правел и шпици :haha: крадени од други телевизии само додадено лого А3 ,а замислете порано немаше интернет компјутер сега кога технологијата е достапна секој може да си игра телевизија дома

само овој вреди од тие кој си играат дома телевизија http://www.youtube.com/user/BorOliver#p/u/0/sbcqMPZ9Wl8

Losteech

Администратор
663
0
0
@Chris:- не мислиш дека ќе те сфаќаат малце неозбилно луѓето со таква тетоважа? :)

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Што е со штипјанки испоумираа во таа Америка? Прво девојката што ја прегази кола на 4 ти јули, сега оваа?! Инаку имам братучетка во Америка, Њу Џерси и таа беше евакуирана во Филаделфија неколку дена за време на ураганот, сега пак си е дома во Њу Џерси.

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
И јас имам братучедка во Њу Џерси, жива среќа што ништо не и се случи.

Posh Girl

Нов Член
233
0
0
Моите живеат во Њу Џерзи, а за време на ураганот беа на одмор во Јужна Каролина. За среќа ништо не им се случи.

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
Chris напиша:
Па и јас немам, но како што се одлучив за пирсот мислам дека и за ова ќе се одлучам. Инаку Боби, не сум голем патриот како што мислиш, само ми се допаѓаат симболите на македонската историја, Сонцето на Вирџина особено.
Јас сега се одлучив,и ја стаив. Круна,која нормално на мене ми значи нешто. Прашав со намера да размениме искуства околу одржувањето на самата тетоважа.

Инаку за ураганов,се упатува накај Канада,па можно е да ми е откажан летот ради него :smrk: Страшно во секој случај.