Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Bobi напиша:
Сега откако го постави ова се заинтересирав. Само што најдов еден клип. Преубав клас, а и она е преслатка, а има само 13 години :sto zboris:

Ова видео што си го ставил тука е малку помлада а на видеото што јас го поставив е малку како потпорасната пошо е тазе снимано и некој моменти на ѕоа видео кога е во креветот легната ми заличува на Магдалена Цветковска Ена кога беше во групата 4 плеј на тие години
еве слика споредете ќе видите дека е така

Dexter26

Добро-Познат Член
4,071
405
83

Превземено од членот vlatko.mk при форумот на build.mk

Кога би живеел надвор од Балканов и ако воопшто не ни знам што е тоа Балкан и каде се наоѓа, би си помислувал дека ова е некаков рај на планетава откако би ги видел фоткиве.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Го видов денес во живо, тогаш го пробуваа и другиот дел од фонтаната.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Колку се само одлични луѓево што ги спремаат настапиве!
Еве пред неколку минути влегоа во Топ 10 на America's Got Talent.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Dexter26 напиша:

Превземено од членот vlatko.mk при форумот на build.mk

Кога би живеел надвор од Балканов и ако воопшто не ни знам што е тоа Балкан и каде се наоѓа, би си помислувал дека ова е некаков рај на планетава откако би ги видел фоткиве.

Прекрасно е, ако некој се дрзне за ова да јаде гомна тогаш сум сигурен дека тоа го прави од инат!

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Се придружувам кон мислењата, навистина изгледа прекрасно, но и понатаму само Триумфалната капија ми е единствената пречка во целиов овој проект, но кога се ќе се среди верувам тоа ќе биде помалку за загрижување. :)

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
уште појако ќе изгледа на прославата на Независноста на Р.М ,тогаш Каролина ќе се спушти со кран до споменикот и ќе испее некоја стара народна песна така слушнав на радио

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
интересно ,дали некој јадел во Бургер Кинг , која е разликата од Мегдоналдс до Бургер кинг ? Јас сум јаде само во Мегдоналдс :)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
M@RKO напиша:
интересно ,дали некој јадел во Бургер Кинг , која е разликата од Мегдоналдс до Бургер кинг ? Јас сум јаде само во Мегдоналдс :)
Јас имам јадено во Лондон и во Минхен, иначе сендвичите се според мене доста покалорични од тие во Мекдоналдс, бар во Минхен тој што го јадев беше доста тежок, затоа друг пат ќе пазам од кои сендвичи порачувам. Иначе се разликува храната, месото е доста подруго овде.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Мене сендвич од Мегдоналдси такви слични сендвичари ми е убаво јадење али нема некоја навика да одам често да јадам и не сум некој кој сака многу да јаде ,али сега брзо јадев сендвич од сендвичара после незнам колку години и многу убав ми беше вкусот на кечап кашкавал, компирчиња ...

Ana-Marija

Нов Член
378
0
0
И Subway да го донесат,таман ке биде. Burger King нешо посебно не ми се свига,али во споредба со мцд,него би го одбрала зошто има поголем избор на јадења. А и што,ова на Аеродром,демек ке иде некој до таму за само сендвич..

Крис

Администратор
4,813
11
38
M@RKO напиша:
али сега брзо јадев сендвич од сендвичара после незнам колку години и многу убав ми беше вкусот на кечап кашкавал, компирчиња ...
Да, а? Вкусно беше?

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Ana-Marija напиша:
И Subway да го донесат,таман ке биде. Burger King нешо посебно не ми се свига,али во споредба со мцд,него би го одбрала зошто има поголем избор на јадења. А и што,ова на Аеродром,демек ке иде некој до таму за само сендвич..
Сигурно ќе отворат и во централното подрачје кога веќе доаѓаат тука.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Burrows напиша:
Сигурно ќе отворат и во централното подрачје кога веќе доаѓаат тука.
Да, напоменато е дека уште два ресторани ќе отворат до крајот на годината.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Абе да прашам дали некој канал од друга земја емитува преноси од нашата „прва“ лига во фудбал ? Знам дека е малку чудно, но да си прашам ?

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Секако дека не, македонските телевизии јас колку знам не ја пренесуваат, а не пак некој друг да ја пренесува. Еве Канал 5 изгледа ќе ги пренесувала само натпреварите на Работинички за оваа сезона, па мислам кај го има тоа. Зошто не земат цела лига да ја пренесуваат?