Steff
Добро-Познат Член
- 33,677
- 45,224
- 113
Шахика нашаморав да глумам дека презентациите беа одлични и дека секако дека за брзо ќе вложам и јас пари и дека ќе се пријавам за некаков настан во Прага со кој на сите ќе ни се промени животот
Шахика нашаморав да глумам дека презентациите беа одлични и дека секако дека за брзо ќе вложам и јас пари и дека ќе се пријавам за некаков настан во Прага со кој на сите ќе ни се промени животот
Роџена змија, упс мислев глумицаПа од кај ја да знам дека тие оделе редовно и дека му веруваат на овој како заслепени, затоа и како дома се осеќаат па носат јадење од дома.
Секако со празни раце, прв и последен пат бев на таква глупост. Само за време на ручекот кога делеа пити, морав да глумам дека презентациите беа одлични и дека секако дека за брзо ќе вложам и јас пари и дека ќе се пријавам за некаков настан во Прага со кој на сите ќе ни се промени животот
Едно скапооо, со пита од празРоџена змија, упс мислев глумица
кој не те знае, скапо те плаќа
Не се ни излажав. Го видов и реков ајде да прашам по форуми.Тоо срц. Не се лажи ко Марче по глупости.
Не си на суд Мар4е и да си го направилНе се ни излажав. Го видов и реков ајде да прашам по форуми.
Да сум се излажал до сега би инсталирал апликацијава и можеби би се регистрирал да пишам таму картичка, но ве уверувам дека тоа не сум го направил па вие сакате верувајте сакате не верувајте.
Господине судијо, имам докази да не сум го направил тоа.Не си на суд Мар4е и да си го направил
Него што е со тој фамозен црн пантер во Србија
Кога читам, добивам впечаток дека Џејсон Петок 13 е тоа
Престани, нацијо ретардиранаааааNakon objavljivanja vesti o tome da je uočen crni panter, Dnevnik piše da se ispostavilo da je životinja i ranije viđena, ali da "niko nije javno želeo da svedoči o tome, u strahu od podsmeha".
Ма ретардирани се, реков.Зашто подсмех Табу тема е за црниот пантер да се зборува јавно ?
МочлаМарко достаааа, мочаммммм
Рочиштето се одложува за понеделник 14.11.2022г.Господине судијо, имам докази да не сум го направил тоа.
Втора опција - модемот да се ресетираРестарт на мобилен прва опција.
Мобилен нет користам цело време. На лаптоп пробав и нормално си ги прикажува објавите.Втора опција - модемот да се ресетира
Трета опција - телефонот да се треска од земја
Па или тоа или да провериш ако треба апликацијата да се ажурира.Мобилен нет користам цело време. На лаптоп пробав и нормално си ги прикажува објавите.
Ќе му удрам рестарт на телефонот, дали ќе се оправи.