Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
:okokoren::okokoren::okokoren:
Даниела и владата се занимаваат со лажни дојави на бомби.
Завчера Даниела заедно со владата и Јсп измислиле дека вработен во Јсп во некој во автобусите е ставена бомба и ќе експлодирала за време на протестот, и завчера ги повлекле од улиците сите автобуси за да се проверат каде е бомбата.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
:okokoren::okokoren::okokoren:
Даниела и владата се занимаваат со лажни дојави на бомби.
Завчера Даниела заедно со владата и Јсп измислиле дека вработен во Јсп во некој во автобусите е ставена бомба и ќе експлодирала за време на протестот, и завчера ги повлекле од улиците сите автобуси за да се проверат каде е бомбата.
А бре Данела е таа, не е ДанИела.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Никој не ги малтретира, овие жени се ретардирани до максимум.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Никој не ги малтретира, овие жени се ретардирани до максимум.
Aма тоа не значи дека треба внуците или било кој од фамилија да им се приклучи во ретардираноста и додатно да земе да ги снима, да им прави видеа па да ги става на интернет други луѓе да гледаат колку се ретардирани.

За мене ова е малтретирање на таквите личности. Исто така и омааловажување пред народот.

До некаде и жал ми падна кога ја видов на видеата.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Ич не ми е жал зашто е ретардирана. Сама сака да ја снимаат и тресе зелени и прави глупоси со тоа очите, прстите ...

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Имате проблем со Инста ?
Крати пријатели.
Не само мене, на многу пријатели од Срб конкретно.

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Леле еве и колеги ми се жалат дека имаат ист проблем, дури и им блокираат налози.

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Имате проблем со Инста ?
Крати пријатели.
Не само мене, на многу пријатели од Срб конкретно.
И јас имам забележано, ама мислев дека некој деактивирал профил па имам изгубено followers.