Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Последно од што се згрозив е она видеото каде медицински одвратни сестри од Косово ја тепаат и и се смеат на женичката во старечки дом. Додуша, една од нив ја тепаше, другиве снимаа и се смееја. Премногу жал ми падна за бабата.
Замислете од ваша фамилија да пратите стар човек во дом, и таму некои будали да го тепаат, цццц. Одвратно.

Ама сега фатени и во притвор. :bravobravo:

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Не знам што ми е пострашно, тој ужас што се случи, или што воопшто не сум изненаден. Ова не е прв пат да се вакво нешто случува, а за жал, не е ни последен.

Живееме помеѓу ужасно болни и одвратни луѓе. Ама тоа не се ни луѓе, не знам како да ги наречам тие сушества. Дури и животни имаат повеќе чувства од такви мизерии.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Така е.
Луѓе, замислете колку вакви работи има околу нас, и во градинки, болници, старечки домови, куќи со дадилки, па веројатно и по Германии каде дадилки се секакви будали кои доаѓаат од страна....ццц. Којзнае што све нема.

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
па веројатно и по Германии каде дадилки се секакви будали кои доаѓаат од страна
Да, само што по Германии има и јавност која ќе реагира на вакви работи, а и закони, уредби и власт кои функционираат, нешто што во оваа балканска каубојштина не постои.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Ма белким ќе добијат јаки казни.

Ако има инфо за судењето, казните, кажувајте. Видов некоја статија за сестрите - кажуваат зашто го правеле тоа, но на албански беше, којзнае Гугл како ќе ми го преведеше.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113

NaEdenCovekBratMu

Добро-Познат Член
5,957
9,594
113
Ајде што се нездрави за малтретирањето, ама што мислеле дека ќе постигнат со тоа што се снимале и објавиле на интернет?

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Ајде што се нездрави за малтретирањето, ама што мислеле дека ќе постигнат со тоа што се снимале и објавиле на интернет?
Па како што, да ги видат комшиите, пријателите, роднините колку се опасни. И тоа најдоа на слаби да се силат, зошто не можат на појаки од себе. Психопати.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Мега ѕвездата Каролина Гочева, дивата Калиопи, врвната новинарка и директорка Снежана Лупевска, дуото Некст Тајм, гордоста Горан Пандев, алпинистката Илина Арсова, Бранко Огњановски, маестро Симон Трпевски ....

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Мега ѕвездата Каролина Гочева, дивата Калиопи, врвната новинарка и директорка Снежана Лупевска, дуото Некст Тајм, гордоста Горан Пандев, алпинистката Илина Арсова, Бранко Огњановски, маестро Симон Трпевски ....

A Рушка кај го виорела, на трибини? :haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Нешто што вртејќи по Фејсбук ми се појави. Уште една апликација за скенирање сметки.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Ма пред 5-6 години со цел памет отидов на некаков настан во Континентал, таму ги правеа долго време. Знаев дека ќе слушам глупости, но ете отидов. И по првите 15 секунди знаев дека тоа е тоа што го очекував и дека е невидена глупоштина, но 95 посто од луѓето веруваа, запишуваа, се попалија. Мајко мила! Ај бар искористив ручек, односно пензосите носеа пити од дома, па ми дадоа. И по тоа, му ја здувнав.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Ма пред 5-6 години со цел памет отидов на некаков настан во Континентал, таму ги правеа долго време. Знаев дека ќе слушам глупости, но ете отидов. И по првите 15 секунди знаев дека тоа е тоа што го очекував и дека е невидена глупоштина, но 95 посто од луѓето веруваа, запишуваа, се попалија. Мајко мила! Ај бар искористив ручек, односно пензосите носеа пити од дома, па ми дадоа. И по тоа, му ја здувнав.
Пита од пензоси? Данице мориии :haha:

• Хаха
Реакции: nina

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Да носеа од дома, за нив тоа беше настан, па пауза за ручек им даде и постелија од дома што носат.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Па од кај ја да знам дека тие оделе редовно и дека му веруваат на овој како заслепени, затоа и како дома се осеќаат па носат јадење од дома.
Секако со празни раце, прв и последен пат бев на таква глупост. Само за време на ручекот кога делеа пити, морав да глумам дека презентациите беа одлични и дека секако дека за брзо ќе вложам и јас пари и дека ќе се пријавам за некаков настан во Прага со кој на сите ќе ни се промени животот :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: