Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
морав да глумам дека презентациите беа одлични и дека секако дека за брзо ќе вложам и јас пари и дека ќе се пријавам за некаков настан во Прага со кој на сите ќе ни се промени животот
Шахика наша 334545

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Па од кај ја да знам дека тие оделе редовно и дека му веруваат на овој како заслепени, затоа и како дома се осеќаат па носат јадење од дома.
Секако со празни раце, прв и последен пат бев на таква глупост. Само за време на ручекот кога делеа пити, морав да глумам дека презентациите беа одлични и дека секако дека за брзо ќе вложам и јас пари и дека ќе се пријавам за некаков настан во Прага со кој на сите ќе ни се промени животот :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Роџена змија, упс мислев глумица :yes:
кој не те знае, скапо те плаќа:haha:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Тоо срц. Не се лажи ко Марче по глупости.
Не се ни излажав. Го видов и реков ајде да прашам по форуми.

Да сум се излажал до сега би инсталирал апликацијава и можеби би се регистрирал да пишам таму картичка, но ве уверувам дека тоа не сум го направил па вие сакате верувајте сакате не верувајте.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Не се ни излажав. Го видов и реков ајде да прашам по форуми.

Да сум се излажал до сега би инсталирал апликацијава и можеби би се регистрирал да пишам таму картичка, но ве уверувам дека тоа не сум го направил па вие сакате верувајте сакате не верувајте.
Не си на суд Мар4е и да си го направил :haha:

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Него што е со тој фамозен црн пантер во Србија :haha: :haha: :haha:
Кога читам, добивам впечаток дека Џејсон Петок 13 е тоа :smeenje:

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Него што е со тој фамозен црн пантер во Србија :haha: :haha: :haha:
Кога читам, добивам впечаток дека Џејсон Петок 13 е тоа :smeenje:
Nakon objavljivanja vesti o tome da je uočen crni panter, Dnevnik piše da se ispostavilo da je životinja i ranije viđena, ali da "niko nije javno želeo da svedoči o tome, u strahu od podsmeha".
Престани, нацијо ретардиранааааа

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Зашто подсмех :haha: :haha: :haha: Табу тема е за црниот пантер да се зборува јавно ?

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Има некој проблем со Инстаграм или само јас? :lilee:

Сториња отвора најнормално, ама не рефрешира feed. Веќе 2-3 дена ми дава Couldn't refresh feed, ама покажуваше одредени објави, а денес не покажува ништо (скроз бело ми е тој дел) и пак кога рефреширам Couldn't refresh feed јавува.

Beauty

Администратор
49,859
61,846
113
Па кај мене втора опција е бришење на апликација, па повторно инсталирање.
За трета не сум знаела досега, ама модеми рутери не ми се фаќа, доволно бељи имам направено со тие кабли влечење, тегнење, вриштење па сите комшии да ме чујат.

dallavera

Добро-Познат Член
3,664
4,308
113
Втора опција - модемот да се ресетира
Трета опција - телефонот да се треска од земја
Мобилен нет користам цело време. На лаптоп пробав и нормално си ги прикажува објавите.

Ќе му удрам рестарт на телефонот, дали ќе се оправи.

Трета опција јок џанам, телефонот го имам неполни 10 месеци.

Steff

Добро-Познат Член
33,678
45,224
113
Мобилен нет користам цело време. На лаптоп пробав и нормално си ги прикажува објавите.

Ќе му удрам рестарт на телефонот, дали ќе се оправи.
Па или тоа или да провериш ако треба апликацијата да се ажурира.