Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Missy

Активен Член
3,198
2
38
g.sparks напиша:
Hello : )))

Се сеќавате на мене? Јас малку го запоставив форумов, но сега сум тука и планирам да се фрлам на гледање на нови серии и секако да пишувам импресии :)

Гледам сменет е овој форум, на стариот бев навикната инаку, ама и овој е супер:) Се читкаме по темиве.

Ве поздравувам сите:)
Добредојде назад

Крис

Администратор
4,813
11
38
Леле умрев од смеење, прочитајте го последниот коментар на Зоки Фаци :haha:
Со сила го прави човекот геј... :haha:

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Господ да чува, оваа брука се нарекува пејач... Ццц и кој го слуша овој, дали и у Босна го знаат...? Ко ќе ми текне у Операција тиумф колку искомплексирано створење беше :povraka:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Сељак. Инаку многу ми е криво што не видовме втора сезона од ова шоу, прекрасно беше!

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Стигнав до едно истражување од 60-тина страни Состојбата со онлајн медиумите и онлајн новинарството во Македонија , направено од

М-р Емилија Петреска-Камењарова
Зоран Ричлиев
М-р Снежана Трпевска.

Интересно истражување( за македонските весници, телевизии, радија и нивните веб страници)- кој ја сака книгата ( околу 60-на страни е ) нека ми пише ( или пак емаил адреса така е најубаво) ќе му ја пуштам.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Го составија Александар, сега останува да го кренат на фонтаната до крајот на денот. Прекрасно беше чувството да се гледа тоа... :ehh:

Си го љубам градот, толку е македонски...

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Анкетата на веб портаалот на Вест во врска со споменикот на Александар

АНКЕТА
На кого личи Александар?
Љубомир Фрчкоски
Петар Поп Арсов
Алберт Муслиу
Мики Црнокрак
Влатко Илиевски
Џевдет Хајредини
Мендух Тачи
Кире Лазаров

Луди се жими се:haha::haha:

Моменталната табела е следнава :

Љубомир Фрчкоски (1697)
Петар Поп Арсов (113)
Алберт Муслиу (135)
Мики Црнокрак (271)
Влатко Илиевски (396)
Џевдет Хајредини (43)
Мендух Тачи (180)
Кире Лазаров (129)

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Chris напиша:
Јас незнам што ве чуди кога самиот Латас си има кажано дека постојат политички, спортски, музички новинари и новинари платеници. Е он еден од тие кои немаат никаква врска со објективното новинарство туку се платени да гледаат само на едната страна и во една боја.