Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,731
6,088
113
Chris напиша:
Одете на Google и посвирете си малку на апликацијата, закон е! :haha:
стварно е јако ја исвирев рефрефренот од Биљана платно белеше ,почетокот од bob marley redemption song,и од евровизија темата :jupi:

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Google и нивната имагинација немаат крај. Колку едноставно креирана а колку функционална страница:se poklonuva::

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Missy напиша:
Само што го изгледав видеово - многу е слатко

Sta je simpatija

http://www.youtube.com/watch?v=h-Pp4bmVs8o
Видеово ни е хит денеска на фејсбук барем меѓу моите пријатели

Sta je simpatija
.. kad delis parce kifle na dva dela , kad delis gumicu za brisenje na dva dela, kad nekome das list, kad das cvet.... :zaljubena:

А и тоа со гугл е интересно ама не знам ниедна песна да исвирам

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
ОТКРИЕНА МИСТЕРИЈАТА

Сурфајте бесплатно, цело лето!

Сите ONE Mobile пост-пејд корисници добиваат бесплатни 200 MB интернет месечно, за сурфање цело лето.
Понудата е промотивна и важи за сите нови и постоечки пост-пејд корисници на ONE, во периодот од 1 јуни до 31 август. За новите корисници и корисниците кои ќе направат обнова на пост-пејд договорот, понудата ќе им биде автоматски активирана. Постоечките пост-пејд корисници за да ја користат оваа понуда треба да го активираат пакетот Mobile Net XS со испраќање бесплатна SMS порака со текст MOBILE NET XS на бројот 181.
Бесплатниот интернет важи само при користење на мрежата на ONE. Понудата не важи кога корисникот се наоѓа во роаминг, односно е поврзан на друга мрежа.
Во месецот на активација, големината на бесплатниот интернет е пропорционална со периодот од денот на активирање на корисникот до крајот на месецот (пример: за активирање на 12-от ден во месец кој има 30 дена корисникот ке добие 120 МB бесплатен интренет во тој месец).

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Браво за One! Ова е голем чекор напред! А многу луѓе помислија дека Лејди Гага доаѓа во Скопје, умирав од смеење. :mhhh:

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
LucasScott напиша:
Браво за One! Ова е голем чекор напред! А многу луѓе помислија дека Лејди Гага доаѓа во Скопје, умирав од смеење. :mhhh:
Да голем чекор за One, иначе тоа со Лејди Гага во Скопје е стварно смешно. Кај она да дојде кај нас во Македонија, колку бара, нашиве нема да можат да постигат да и удоволат

Losteech

Администратор
663
0
0
22a напиша:
Да голем чекор за One, иначе тоа со Лејди Гага во Скопје е стварно смешно. Кај она да дојде кај нас во Македонија, колку бара, нашиве нема да можат да постигат да и удоволат
Толку многу ѕвезди дошле кај нас, зошто да не и Гага? Истиве муабети и за Дејвид Гета ги слушавме па еве го втор пат ќе доаѓа, оваа година во Охрид.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Дете дај не трескај глупости, во Македонија биле и поголеми ѕвезди од Лејди Гага.

Инаку, секако дека уште на почетокот знаев дека им е некоја фора, но не знаев чија е, се додека некој не ми кажа да обрнам внимание на фонтот кој е идентичен со оној на One.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Мислам дека од понеделник до петок и тоа у следниве термини

12:40 (Fox Life)
18:50 (Fox Life)

g.sparks

Нов Член
32
0
0
Hello : )))

Се сеќавате на мене? Јас малку го запоставив форумов, но сега сум тука и планирам да се фрлам на гледање на нови серии и секако да пишувам импресии :)

Гледам сменет е овој форум, на стариот бев навикната инаку, ама и овој е супер:) Се читкаме по темиве.

Ве поздравувам сите:)

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Џорџи Спаркс како што се појавува во Gossip Girl така и тука :)
(Мала шала)