Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Дело е на Ристо Самарџиев, затоа ја промовираат.
Инаку е с р а њ е. :)

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Катастрофа бе..Па и стадион (кој коментаторот го спомна стопедесетилјадитристаидваесетзапиркастоосумдесетидеветпати) им градиме.
Ако сега Јонуз не си одите нема кога.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Сител го смени насловот на статијата и сега пишува „Уште една песна за бодрење на нашите репрезентативци“, а претходно пишуваше „Нова навивачка песна на Македонија“.

Кои манипулатори, не ми се верува колку им е ужасна информативната редакција.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Така веќе може...Немам ништо против да се прават нови химни, ама неможе никој да им наметнува на навивачите која химна ќе ја пеат ( пошо тие се правени пред се за спортистите, а да бидат пеени од навивачите).

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Не е могуче... Значи пак истото ќе си играме, тие шо се против нема да постојат. Баш ме интересира под какво обвинение е уапсен...Цццц... Значи се што и противречи на власта на бесилка, срамота

Крис

Администратор
4,813
11
38
Phillip напиша:
Скопјани, се возевте ли на жицарницата? :smeker:

Јас вчера. На почеток беше страшно затоа што е премногу, ама премногу високо како што одиш накај Крстот, но затоа на враќање игравме во тоа внатре... :haha::haha::haha::haha:

Инаку не ми се верува за Љубе, Груевски не можеше да почека некој ден :haha:очекувам и А1 да ја затвори набрзо...

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Ви се допаѓа ли новиот дизајн на шишето на Кока Кола што го даваат по кафетериите низ Македонија? Мене некако ми е глупаво поради тоа што целото шише е покриено, претходниот повеќе ми се допаѓаше :hmm:

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Јас имам две такви дома, ми дозволија од кафулето кај што ги пиев да си земам (плус така пишува и на флаерите што ги има по маси ставено). :haha:
Ми се допаѓа дизајнот, само некако многу лошо е нанесен целофанот (или каков материјал и да е тоа) на шишето. Инаку овие шишиња се роденденски и мислам во ограничени количини, би требало наскоро да ги вратат старите.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Слушнавте за момчето кое Алфите го претепале до смрт?
Страшно!
Да бевме во некоја друга земја, досега што не ќе се случеше, а ние по обичај седиме пред компјутерот и само таму сме силни.

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Јас одам на плоштад да протестирам. Доцна ќе е кога и нас ќе ни треба помош да се одбраниме од алфите.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Браво за македонската ракометна репрезентација. Ја згази вечерва Естонија и се пласира на европското у Србија. Колку само сакам да се собираме за да славиме вакви работи а не на протести:smrk:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Одете на Google и посвирете си малку на апликацијата, закон е! :haha: