Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
И не му верувам. Он ти е тип на човек шо е залутан на Сител.Затоа не се бафтам нити со Латаси ниту со политика...Колку ми е само супер без вести.

Unfaithful

Нов Член
132
0
0
Chris напиша:
Го составија Александар, сега останува да го кренат на фонтаната до крајот на денот. Прекрасно беше чувството да се гледа тоа... :ehh:

Си го љубам градот, толку е македонски...
Мене ми се допаѓа тоа што се вложува во интериерот на градот,меѓутоа сметам дека би било многу подобро да се обноват старите архитектури уништени од земјотресот во 1963,како на пример пионирскиот дом,бидејќи тоа е вистинската историја на градот,за разлика од некои елементи од барокот кои што никогаш не ни биле карактеристични за нашето подневје.Исто така би било добро да се вложи и во фасадите на јавните објекти,или пак во улиците и патиштата,бидејќи не ми е логично да се вложува само во центарот,додека пак други градски подрачја изгледаат мизерно.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
Missy напиша:
http://brkajrabota.mk/zabava/zanimlivosti/7441-kolku-ja-poznavame-makedonija

Интересни работи за Македонија. Некои ми беа познати. Покрај Скопје 2014, Владата можи да најди начин и некои од опишаните работи да ги популаризира па на тој начин да се зголеми туризмот
Навистина убава статија и стварно е жалосно колку не си ја познаваме нашава земја.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Chris напиша:
Глупава, и за оваа гнаса да платам карта? Нема шанса!
Да не имаше проблеми со дрогата, со задоволство би платил карта.Има неверојатен глас.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Точно, но кога веќе има проблеми со дрогата гласот може да си го пикне знаеш каде, затоа што не и вреди со таквото однесување, се разбира...

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Сабајле бевме во Белград на минување, имаше ужасно ѓубре од концертот низ улиците и настанот кај што бил концертот наверојатно од тоа, и кога ќе дојдам дома на интернет гледам нејзин дебакл :haha:

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Јупиии :jupi:
Денеска си ги земав оцените и поминав одличен, но некако срам ми е кон другите, бидејќи 1-2 оценки не ми се заслужени. Ама како и да е, и онака одличен ќе поминев, бидејќи имав просек за тоа, не ми фалеа оценки

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
22a напиша:
Јупиии :jupi:
Денеска си ги земав оцените и поминав одличен, но некако срам ми е кон другите, бидејќи 1-2 оценки не ми се заслужени. Ама како и да е, и онака одличен ќе поминев, бидејќи имав просек за тоа, не ми фалеа оценки
лол, а кој нема незаслужени оценки? :haha:

Losteech

Администратор
663
0
0
"Актерот од LOST" :off:, а типот има настапено во помалце од 10 епизоди од серијата...