Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Burrows напиша:
Што ќе кажете за „Воинот на коњ“?

Како споменик изгледа убаво тука нема збор, но време не му беше сега, има милион поважни работи во момент од спомениците.

Крис

Администратор
4,813
11
38
Burrows напиша:
Што ќе кажете за „Воинот на коњ“?

Што има да кажеме за вакво ремек дело? Самата глетка кажува се, присуствував на кревањето и останав одушевен... Што се однесува до ова што го напишале А1, само ќе кажам - се надевам дека наскоро конечно некој ќе ги затвори! СМРТ ЗА А1!

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Убаво изгледа вака, треба да се виде и во живо за да имам подобра слика. Кога ќе ја пуштат фонтаната?

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Chris напиша:
Што има да кажеме за вакво ремек дело? Самата глетка кажува се, присуствував на кревањето и останав одушевен... Што се однесува до ова што го напишале А1, само ќе кажам - се надевам дека наскоро конечно некој ќе ги затвори! СМРТ ЗА А1!
Пуста желба :ehh:

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Името најмногу ме изреволтира.
Каде се сега големите патриоти!?
Некој ден и името на државата вака лесно ќе ни го сменат.

Unfaithful

Нов Член
132
0
0
Phillip напиша:
Ако го сменат,ќе го сменат префиксот,а не името :rolleye:
Можеби сум еден од ретките,меѓутоа според мене,влезот во ЕУ е поважен.

igorao85

Нов Член
1,784
0
0
:haha::off::haha: Која панорама :haha::haha: За сите тие шо ги интересираше пенисовидниот орган на Букефал :haha::haha:

Unfaithful

Нов Член
132
0
0
Phillip напиша:
Значи колку ме иритираат испрани мозоци :rolleye:
Во врска со името,јас сум еден од малкуте кои што имаат поинаков став од повеќето.
Во врска со Букефал...Не знам што се крева толку фама :haha: Низ светот има изобилство од нудистички склуптури на историски личности.

MK_Fan

Член
591
0
16
Единственото нешто што ме револтира што официјално споменикот е „Воинот на коњ“ , во кој според Латас Македонците го препознале Александар Македонски.Па нели е тоа срамота !

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Талија добила син

Thalía Welcomes Son Matthew Alejandro

It’s a boy for Thalía!
The Conexión Thalía host and husband Tommy Mottola welcomed their second child together — son Matthew Alejandro — Saturday, June 25 at 11:48 a.m., the songstress announced via Twitter. He weighed in at 7 lbs., 14 oz.
“Thalía, Tommy, and Sabrina [Sakaë, 3½,] joyfully announce the birth of Matthew Alejandro Mottola,” she writes.
It didn’t take long for the new baby boy to settle in, as only hours later Thalía, 39, added, “Good night! Matteo Alejandro and Mama are going to sleep! Thank you for your love and light!”

Крис

Администратор
4,813
11
38
Сте ја слушнале ли новата песна на Северина? Цело време се чудам како може да ми се свиѓа нејзина песна и на крај сфатив дека истата е копија на Stereo love. Слушнете ја ќе видите.

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Burrows напиша:
Како се вика песната?
Најверојатно зборува за Brad Pitt, така се вика песната :haha: Не ми се допаѓа баш овој стил што го врти последниве два албуми, многу на турбо ми влече :)

Северина имала многу подобри хитови во минатото, нејзина омилена песна ми е "Sta me sad pitas sta mi je" и "Virujen u te" :) Но, исто и Tridesete, Prijateljice ми се баш добри песни :)

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Јбг, песнава е заразна. Несвесно ја пуштам на repeat. :haha: Иако не е нешто посебно добра. А не ја сметам за комплетна копија на Stereo Love, иако малку влече накај неа.