Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Имаше една емисија на канал5, СУД. Мистериозни, грозоморни убуства, нерасветлени случаи, супер беше.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Леле дај не ми покажувај глупости од гламстик, сите знаеме колку тоа е вистина.
А за образованието, што велиш да почнеме уште од градинка?:haha::haha:

Крис

Администратор
4,813
11
38
- Zdravo, imam prasanje za vas. Me interesira dali tezinata ima bilo kakva vrska so menstruacijata, na uciliste me ismejuvaat poradi mojata debelina. Otkako dobiv menstruacija pocesto mojata nervoza ja isturam vrz moite igracki. Zosto. Dali sum normalna?

:haha::haha::haha::haha:

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Леле прашањава, барем повеќето :haha::haha: да не речам сите:smeenje::smeenje::smeenje:

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Не се вистинити овие, ги имам читано уште многу одамна во една вицотека. Измислени се. :rolleye:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Се разбира дека се измислени во секое второ прашање има ДАЛИ СУМ НОРМАЛНА?

Ама сепак смешни се бе... :haha:

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Хахаха абе тоа некои машки се зафркаваат, не ми се верува до толку да се вистинити хехех

The CW

Нов Член
87
0
0
hahahahaha лудаци има на таа страна пишуваат глупости, пред неколку месеци имаше некој напишано: Отров или Нож !!! :off: :haha: EJ decki hiii!!!! imav devojka koja mi raskina poradi eden poranesen fotomodel inaku poznat niz skopjkata carsija.Sea sakam da ja ubijam.Moze li nekoj sovet da mi kazete kako najbezbolno da go storam toa zatoa sto stvarno izgleda uste ja sakam.Dali e pouvavo da i stavam otrov bvo hranata ili pijalokot ili pak da ja viknam doma i da i go preceam grloto?plissssss pomagaje ....cmok4e
:haha:

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Абе луѓе сакам да ја активирам опцијата да ми стигаат SMS од Facebook на телефон, кога некој коментирал и сл., арно ама 2 пати пратив порака на тој 5-тоцифрениот број и 2 пати ми покажа Failed.
Знам дека имаше некои што ја активирале, како го направивте тоа?

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
И јас се обидував пред на неколку месеци да му активирам на брат ми, на тмобиле, ама наместо шифра ми испрати линк. Пробај со + пред бројот

Mulholland

Нов Член
382
0
0
expert напиша:
И јас се обидував пред на неколку месеци да му активирам на брат ми, на тмобиле, ама наместо шифра ми испрати линк. Пробај со + пред бројот
Фала ти многу, еве го активирав.
100% ова е бесплатно?

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Да бесплатно е, по 60 или 30 дена се деактивира, треба да пратиш порака пак.