Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Крис

Администратор
4,813
11
38
Леле Филип дај те молам, ако ти пиеш нафта не ни нуди и на нас од неа.

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Chris напиша:
Леле Филип дај те молам, ако ти пиеш нафта не ни нуди и на нас од неа.
Добро ајде тоа остави го.
Ама ова никако неможеш да кажеш дека нема врска со изборите.
http://utrinski.com.mk/?ItemID=CCFB7423FA465E499EE5D73CFF597374
Ќе се отвара, а нема да биде во употреба.:rolleye:

п.с веста не е од А1. :)

Losteech

Администратор
663
0
0
Од каде тоа за Владо дека ќе пеел за ВМРО? Колку што знам тој отсекогаш пеел за СДСМ. Или можеби го мешам со некој друг?

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
И јас се сеќевам дека Владо Јаневски пееше за СДСМ. Истотака интересно е што Јован Јованов пееше за СДСМ во 2002.

The CW

Нов Член
87
0
0
Се ближат MTV Movie Awards на 6 јуни ќе се одржат во Лос Анџелес, но од оваа година ќе има + други MTV Movie Awards (Gorski) ќе се одржат во Београд.
Номинациите се од Екс Ју државите
Може да се гласа эа Најдобар Филм, Најдобар глумец и најдобра глумица.
http://ma.mtv.rs/
Јас веќе гласав эа Мајки

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Една другарка тврди дека нејзиниот брат (корисник на T-Mobile) активирал опција да му стига SMS известување секогаш кога некој ќе му пишува на ѕидот или на inbox на FB или ќе искоментира на негов статус и дека сето тоа е бесплатно.
Има ли вистина во ова?

Јас успеав да најдам таква опција на самиот Facebook ама стоеше дека секое известување ќе ми се наплаќа како обична порака, па не го активирав. (и јас сум на Т-Мобиле)

Bobi!

Глобален модератор
6,601
0
0
  • Автор на оваа тема
Mulholland напиша:
Една другарка тврди дека нејзиниот брат (корисник на T-Mobile) активирал опција да му стига SMS известување секогаш кога некој ќе му пишува на ѕидот или на inbox на FB или ќе искоментира на негов статус и дека сето тоа е бесплатно.
Има ли вистина во ова?
Точно е. И јас го направив тоа преку Фејсбук, и ми стигаше известувања за сите тие работи и за пораки во Inbox. Ама го деактивирав затоа што ме нервираше цело време да ми ѕвони кога ќе добијам известување. :off:

Крис

Администратор
4,813
11
38
Mulholland напиша:
Има ли вистина во ова?

Јас успеав да најдам таква опција на самиот Facebook ама стоеше дека секое известување ќе ми се наплаќа како обична порака, па не го активирав. (и јас сум на Т-Мобиле)

Точно е, мене се ми пристигнува но не сум забележал дека се наплаќа...

Phillip

Добро-Познат Член
2,090
354
83
Имаше нешто такво и од One.Можеше и статус да се пишува од телефонот и ти стигаа известувања.Статусот беше 5 денари, а другото бесплатно.Ама на мене само ми се деактивираше бидејќи подолго време не бев напишал статус од тел.

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Иначе ако го активирате ова фејсбук на мобилен, вашиот телефонски број ќе бил напишан на фејсбук, така пред некое време ми се пожали една од клас, и вика дека повеќе нема да направи ништо такво, оти и ѕвонеле непознати, оти бројот и бил во информации. Сеа јас незнам, видете си самите.

Mulholland

Нов Член
382
0
0
Da i mene mi rekoa deka se pojavuval brojot no mozes vednas da go otstranis. Jas prativ 2 pati poraka da se registriram i dvata pati mi pokaza failed :(

хејтер

Активен Член
2,064
0
36
Аман бе, убаво те прашува дали сакаш да го пишува бројот, ако клкнеш да, ќе го гледаат пријателите, ако кликчнеш не, нема да се испиши, како и да е можеш во секој момент да го избришеш. Мене телефонскиот број ми е достапен дури и за пријателите на моите пријатели.

Ама јас не ТМобиле не добивам код, туку линк домобилната верзија на фејсбук кој не работи, а и не ми стигаат пораки, еве ми стигна порака за приватна порака која требало да ја добијам пред неколку дена, а не ја ни добив на фејсбук, не знам што се случува, ама откако ми се обновија пораките не им работат добро.

И не се наплаќаат пораките, еве јас немам ни денар на сметката, а ми пристигна порака, како што кажав погоре.

Burrows

Добро-Познат Член
4,814
41
48
Гаден земјотрес пред саат време во Скопје. Добро затресе.

Taki252

Активен Член
2,629
0
36
Burrows напиша:
Гаден земјотрес пред саат време во Скопје. Добро затресе.
Да не падна некој споменик?:haha:
Шала на страна страшно е ова со земјотресите денес и во Јапонија имало нов земјотрес пред некој ден во Шпанија.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Чекаа и во Рим ама ништо од тоа. Таму вулканот Етна имал ерупција. А за земјотреси и во Македонија често известуваат деновиве не само денеска

Стефан

Нов Член
1,302
0
0
Дали некој беше по повод 20 години 103 ФМ, на концертот на Мизар ?!
Јас бев, закон беше !!! Сакам па да им идам

Крис

Администратор
4,813
11
38
Јас мислам дека го почувствував тој земјострес вчера, баш онака прокоментирав кога се случи тоа, ама никој не веруваше дека е земјотрес.