Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Му нема рамен на Џек Хантер со неговите искрени реклами на Cracked.

You see it was made by... well, I don't wanna use the word slaves because its not correct. But employees is a bid of a stretch too... :haha:
No unions... that's right, no unions, please...
Why don't we leave questions like that to the philosophers...

The big bucks that I demand because skinny people who walk on a tiny strip of bar grading in New York and Milan say that it's worth it...
That, and the cost of a young child's youth because most knockoff handbags are made with child labor...
Аn ergonomic backpack might be better for my back. -You'd look like a slob...
That fanny pack ? -That's hipster tourist nonsense...
Pockets that fit things like my wallet and the phone? -Mmm, big pockets are for men...
Horton jeans, now with smaller pockets...
You need one, you want one, all because purse makers like me make reusable garbage bags that you could sling over your shoulder and call beautiful...
You lucky duck... We men sure wish we could wear purses [we don't]... :haha:
Haah women, always losing everything in their purses...

I love a useless product... I love a useless product... Mmm, chemicals... -Wonderful, just wonderful...

That's right, I am fuckin' 60...
Like a lie... lies are forever...

Can you really put a price on love ? Yes, love costs on average 31.500 dollars... :haha:
Congratulations, you've met the love of your life. What better way to celebrate than by spending several paychecks on a party for so many friends, family members and people you don't know, but who your parents insisted you invite that you never speak with any of them for longer than 15 seconds...
These are pleasant smelling remains of murdered plant life. They cost 2.000 dollars and are garbage 2 hours after you say "I do"...
Common wisdom states an engagement ring should cost roughly two months salary... :haha:
I now pronounce you husband and wife. Fuck you, pay me... :haha:

Hook'O

Добро-Познат Член
1,431
61
48
Некој да препорача шпанска серија во стилот на El Internado? Сега дознав за La Casa de Papel и ми делува интересно. Друга некоја? Мистерија да е, не романтична. :406389:

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
Честитки до Вардар за победата.Браво,момци !

M@RKO

Добро-Познат Член
18,757
6,116
113
Честитки до Вардар. Секоја чест на момците.

Требаше овој ден да го направат неработен и секој град да организира бесплатни автобуси за до Скопје па да се собере колку е можно повеќе народ во главниот град. Да има поголема атмосфера, многу славење и позитивна енергија после 2-3 години негативности.

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
Се согласувам.Да не беше некој од форумов ?

M@RKO

Добро-Познат Член
18,757
6,116
113
Не бев во Скопје ама од преносот што видов катастрофален беше дочекот на плоштадот. Некако слабо организирано. Немаше ниеден музички бенд, музички артист да има настап. Го најавија цел тим секој си кажа што си кажа, потоа сите навиваа и тоа беше се од таа прослава.

Колку за споредба кога тенисерот Ѓоковиќ освои прво место во Србија прославата и дочекот беше организирана многу подобро. Главниот настан беше во вид на концерт со многу бендови, пеење и играње вечерта.

hakuna_matata

Активен Член
840
77
28
Дали некој од вас можеби користи мобилен Blackview A8 или познава некој што користи, па може да ми каже како е задоволен од телефонот?

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
Згасна Дневник-првиот македонски приватен весник. Ситуацијата со медиумите во Македонија е катастрофа,колку само медиуми згаснаа или пак се при згаснување.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Самите си` се виновни бидејќи своеволно се ставаат себеси во функција на политичките партии, па кога ќе секнат партиските финансии, најлесно им е` да престанат со работа.

Но ако една Нова Македонија беше затворена, па рестартирана, тогаш и Дневник, Утрински весник, Вест и други весници кои престанале со работа, можат да бидат рестартирани. Ако во тие весници работеле вистински новинари, а не партиски пулени, тогаш ќе знаат како самостојно да ги рестартираат своите весници. Истото се случи и со Фокус, кој престана да се печати едно време, а Слободен печат го основаа поранешни новинари од други весници кои претходно престанаа со работа.

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
Доказ дека вработените новинари не треба да се некои партиски пулени.На истиот начин се сеќавам дека згаснаа и Време и Шпиц.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,757
6,116
113
А Македонски спорт уште ли постои ? Колку што знам и тој е дел од МПМ.

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Македонски спорт сеуште постои и сеуште се` печати секојдневно.

Тешко дека тој весник би престанале да го печатат, би имало стампеда и масакри низ спортските кладилници без тој весник. :haha:

Victorian

Нов Член
4
0
0
Holaa и тука ...
Como estan ?!

Не знам колку ми е прашањето за тука ама пак, ќе знае некој да ми каже зошто бев (привремено) банирана ?!
Не можев да пристапам на форумов од телефон...does anyone know ?!

Muchas gracias за секое инфо !

ПС. Completely unrelated дали има овде некој од angeli.forumakers.com што беше на времето ?!?

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
^

Можеш да се најавиш преку мобилен доколку притиснеш Автоматска најава за секоја посета (до делот Најави се) пред да се најавиш. А,за привременото банирање веројатно некоја серверска грешка.Доколку си банирана од некој администратор/модератор тогаш има означено време на кое си банирана и има причина искажана од оној кој што те банирал во посебната тема за тоа.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,757
6,116
113
И јас веќе од ланската година до сега повеќе пати сум баниран на одредено време. Вчера исто бев и тоа банирање трае неколку часа.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,757
6,116
113
Што бидна ова со земјотресиве во охридско ? Страшно Не знам кој по ред е земјотресов ама овој пат денеска јако 5,1 степени.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,757
6,116
113
Зошто толку малку изведувачи на прославава за 8 ми септември ? Каде се другите изведувачи, знам дека повеќето изведувачи се подржувачи на ВМРО ама бар на ваков празник не треба да се гледа на партии и бар да се пее од срце а не за пари.

МРТ ја ставиле Каролина од Евровизија да коментира бидејќи иде и на радио преносот.

http://kurir.mk/makedonija/vesti/foto-v ... i-deneska/

Hook'O

Добро-Познат Член
1,431
61
48
Имам телевизија со Близу и нема ниту еден канал, освен МРТ и компанија, и пишува Нема внесено картичка, иако си стои таму уште од почетокот. Барав по интернет и пробав да ја вадам и да ја избришам прашината, ама пак не бива. Чаре?

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
^

Чарето е многу едноставно - ќе се јавиш телефонски во контакт центарот на Вип и ќе се жалиш бидејќи не ти е достапна услугата за која плаќаш.