Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,107
113
Oвие Телеком во MaxTV на Loop апликацијата направиле емисија со Сашко Коцев. :406389:

Има некоја емисија со него Сашко и Пријателките се вика,. Пријателките и се едни две стари женички, седнати пред телевизор со кафенце пуштаат Loop и на тапет слики од некоја позната личност Во првава Лила Филипоска и ја коментираат т.e "оговараат" цела епизода нејзе.

https://www.facebook.com/TelekomMK/vide ... 535405995/

Доста интересен начин за промоција на услуга од Телеком.:bravobravo:

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
Никoј не честитa Нoвa Гoдинa?Ајде,Среќнa Нoвa Гoдинa нa сите и се штo нaмерувaте дa ви се испoлни.Пoздрaв.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,107
113
Среќна нова година на сите. Здравје ,среќа, успех, љубов, бериќет. па и се што сте посакале да ви се исполни.

DarkAngel

Активен Член
2,861
1
38
Среќна Нова Година на сите, да сте живи и здрави и се' што сакате да ви се исполни. :)

Beauty

Администратор
49,894
61,916
113
Среќна Нова Година на сите. Здравје, среќа и само убави моменти :ziveli:

Dexter26

Добро-Познат Член
4,074
406
83
Среќна Нова 2016-та на сите !!!

TVman напиша:
Никoј не честитa Нoвa Гoдинa?Ајде,Среќнa Нoвa Гoдинa нa сите и се штo нaмерувaте дa ви се испoлни.Пoздрaв.
А бе со трчање, како да беше најважна работа на светов.

Ајде, среќна ти нова година и на тебе.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Среќна Нова и од мене, успеси на секое поле за сите од вас.

Hook'O

Добро-Познат Член
1,431
61
48
Сакав да пишам за Нетфликс, ама веќе има на порталот. Убаво што секаде го има, ама цените мислам дека се високи. 500 денари месечно за гледање без превод? За младите кои добро го знаат јазикот не е проблем, макар не се малку пари. А за бесплатниот прв месец треба да се регистрираш со кредитна картичка и доколку не ја откажеш пред истекот на 30-те дена, автоматски ти наплаќаат за следниот.

LucasScott

Нов Член
7,806
1
0
Постарите кои не знаат англиски не знаат ни за Нетфликс, така да преводот никаква улога нема тука.

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
Христос се роди!Нека е честит и вековит Божиќ,православни христијани!

M@RKO

Добро-Познат Член
18,745
6,107
113
Христос се роди! Нека ни е честот празников и за многу години нека е.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
За многу години празникот, честити имендени на сите што слават овие денови.

Малку е рано за размислување за летен одмор меѓутоа има на Групер неколку „примамливи“ понуди за на Крф организирани преку Јупитер скоро за без пари што би се рекло.

Бил некој, искуства околу ова? Колку се вистинити?

TVman

Добро-Познат Член
16,699
13,080
113
Мислиш нa пoнудaтa нa Јупитер зa Крф-еднa неделa вo месец јуни?Акo мислиш нa тoa,теткa ми беше минaтoтo летo и испaднa вистинитo,a сегa дaли ќе ти се дoпaдне oстрoвoт е прaшaњетo,не сум бил тaму.Имaм oденo сaмo вo глaвниoт грaд и мене ми се дoпaднa,нештo тип Венецијa без зaливите е.

Missy

Активен Член
3,198
2
38
Имам јас одено на Крф, баш Ипсос, го препорачувам местото супер е.

Повеќе ми е за сместувањето и други додатни трошоци кои би произлегле освет траектот што е наведен итн