Купувам тоа што ми треба дома за јадење најчесто за доручкување и вечера. Јогурт, млеко, кисело млеко, сувомеснати некој работи, паштети, путер, јајца и друго.A што толку гледаш цени и брендови, еве пример што купуваш, каде залавуваш во маркет ?
Пердон?Го видовте она Angel hair chocolate
Со шеќерна волна пунето хахаха
Бљак значи!![]()
Помина фамата со Дубаи чоколадото, па сега ова станало вирално.Го видовте она Angel hair chocolate
Со шеќерна волна пунето хахаха
Бљак значи!![]()
Ама на прв поглед е стварно гадно, не знам друг збор да употребам. Самата помисла дека тоа личи на коса ме одвраќа некако.Помина фамата со Дубаи чоколадото, па сега ова станало вирално.
Не знам зошто така си помислуваш кога шеќерната волна не личи на коса, а и нема некои посебни состојки туку е само еден обичен шеќер.Ама на прв поглед е стварно гадно, не знам друг збор да употребам. Самата помисла дека тоа личи на коса ме одвраќа некако.
Ова во муслиманскиве слаткари претпоставувам го има ? Катмер се вика и кај нас ?Пред некој ден го пробав ова турсково благо. Се јаде топло со топка сладолед одозгора а внатре фил од фстак. Убав вкус.
![]()
Katmer Recipe - Turkish Desserts
Discover the authentic taste of Gaziantep with our delicious katmer recipe. Indulge in this traditional dessert for a delightful treat!turkish-desserts.com
Значи сите хахахаххахахахсОд чоколадо сакам бела, млечна, црна и онаа со лешници.
Да и во слаткари и во ресторани.Не знам како го викаат кај нас, веројатно е истото име.Ова во муслиманскиве слаткари претпоставувам го има ? Катмер се вика и кај нас ?