Јас најмалку млеко пијам. Највеќе кога доручкувам или вечерам јогурт пијам или е Баланс или она од Кораб Трница зеленото пакување или сепак е Збрегов она големо пакување.Јас сега првпат слушам за млеково искрено..воглавно такви непроверени и не пијам, само Битолско.
Учиме и се едуцираме секојдневно со ТВ Пакет.Млекото е пијалок кој го пиеме најчесто со храната или го ставаме во хранатa.
Од млеко се прави и сирењето, урда, кајмак, кисело млеко... ај доста е едукацијаУчиме и се едуцираме секојдневно со ТВ Пакет.
И јас ги знам овие грав, јуфки, тарана, ќае. Постои и шеќер паре.А кога сме кај Гурман чатов, што беше специфично за Тетово?
Освене гравот нели кој и така не го јадам
Имавте едно убаво - ќае мислам се викаше. И едно со јуфки и тарана исто убаво, така?
Друго ?
Врв!Јас повеќе ги сакам оние макарони, лазањи..
И јас...се додека не најдов едно паковање во фрижидерот. За среќа, не беше отворено. Прв пат се купило и никад више.Јас сега првпат слушам за млеково искрено..
Eпа нема да го купиш и да сакаш. Стокомак во објавата пишаа дека веќе нема да соработуваат со таа млекара.И јас...се додека не најдов едно паковање во фрижидерот. За среќа, не беше отворено. Прв пат се купило и никад више.
А имавте пекара?Тачно! Еххх, јас дури работев в маркет, што не пројадов.![]()
Не знаеш затоа што можеби и не пазаруваш по маркети или можеби ретко пазаруваш по маркетиве.Зашто ова инфо мене ми е тотално небитно?
Нит знам што е Милкано, нит гледам што брендови има во Кам и Стокомак, се е бар поевтино од другите и се' e горе доле ок.