Max TV

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
TВ Шења од моментов достапна на Макс тв. Програмата скоро слична на Алсат М ништо ново не добиваме. А ние македонците иап си остануваме сеуште со најмал број на тв канали кој емитуваат целосна програма на македонски јазик.

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
Сакаш да кажеш дека емитува комплетно слична програма на Алсат-М и со турски и индиски серии?Ако е така,тогаш воопшто не ми е жал што ја немам на кабловска.

Beauty

Администратор
49,881
61,895
113
Да, има по четири турски серии дневно, вести и тоа е горе долу. Значи исто како Алсат.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Дури и визуелно слична на Алсат М.

Немам ништо против тоа ако сакаат нека ги наредат се албански кај операториве кој нудат дигитална телевизија, но жално е што македонските телевизии се бројат на прсти а овие албанскиве во последно време се појавуваат секој месец по една нова телевизија која емитува програма низ цела држава.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Поркај Hayat plus и Hayat music во понудата на MaxTV денес новогодишно Hayat, Hajatovci и Hayat Folk регистрирани
http://avmu.mk/images/skopje_-_telekom_-_digitalen.pdf

Со тоа е заокружен цел пакет Hayat босански канали

Се надевам нема сите да се во пакетот балкански канали.

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
Е,што толку убаво има на Хајат?Само некои турски и балкански серии и нивни домашни емисии.Единствено Монти Пајтон им вреди и Црната Роза,of course.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Барем се балкански канали. Ние на boomtv сме лишени од секоја балканска програма. ОБН ја имавме, одамна ја снема, од скоро и РТС така да ништо од страна на балканско немаме.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Уште не се пуштени каналиве и кој знае дали денес ќе ги пуштат.

Blagojche

Добро-Познат Член
4,280
715
113
А оваа Нова телевизија е во стилот на 24 вести? Гледам уште оди пробно, нема никаква програма, се‘ уште.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
После празнициве најверојатно нешто ќе почне на таа Нова.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Ги пуштија Hayat каналите и плус уште еден Zdrava нешто за живот е.

Глуп избор на канали, ама колку да не биде без ништо како за почеток 2016.

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
А,Хaјaт кaнaлите се вo бaлкaнскиoт пaкет кaнaли,или?Прaшувaм oти немaм Max TV.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
Не се во балканскиот пакет. Мислам дека и не им е местото таму со оглед на тоа што немаат нешто претерано добра програма. Јас сеуште се чудам што бараат КCN 1, Atlas, Elta во балканскиот пакет.

Туку јас се мислам да се префрлам во Магента и за телевизија да го земам пакетот кој ги има Max Sport +, HBO, Max Balkan, Max+

TVman

Добро-Познат Член
16,697
13,079
113
Хајат има програма слична како што има и на македонските телевизии,не се ни чудам зошто нејзе ја ставиле на Max TV.

M@RKO

Добро-Познат Член
18,739
6,102
113
SomebodyUnique напиша:
Друже, ако не ти е скапо, оди таму.
Ќе направам некоја комбинација, бидејќи ми рекоа може да се комбинира што ти одговара за мобилен и интернет. што ти одговара за фиксен телефон и интернет и што ти одговара за телевизија. Плус договорот за мобилен ми е истечен па брат ми сака да си земе нов мобилен телефон.

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
И јас сум заинтересиран за Магента 1 но се мислам дали да земам или не бидејќи стварно е скапо

Hook'O

Добро-Познат Член
1,431
61
48
Some Special напиша:
И јас сум заинтересиран за Магента 1 но се мислам дали да земам или не бидејќи стварно е скапо
И јас исто. Доста е скапо. Инаку, какво комбинирање може да се направи? И дали Магента понудиве се замена за постоечките 2Max, 3Max?

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
Може да се направи комбинација на услугите (на пример: мобилна L, фиксна и интернет М, Макс ТВ S) и врз основа на избраните услуги се формира цена на која се пресметува 20% попуст. Притоа, ти се дава одреден буџет во зависност од пакетот со кој ќе можеш да земеш уред