Кај го најде? Превртев сите опции никаде нема Пикбокс, освен кога во пребарување напишеш името на серијата и ги дава епизоди, ама нормално, треба да се претплатиш.M@RKO напиша:Србите немаат Макс тв, хрватите имаа Макс тв и го имаат Pickbox , а се знаеше уште пред еден месец дека ќе го има и на Макс тв во Македонија затоа што еднаш го тестираа и можеше да се види во видеотеката Pickbox папката но тогаш немаше ништо во него ставено.
Ова е добро што не се они продукција која снимаат серии па затоа има серии од повеќе продукции. Ја има House of Cards, Vikings, Fargo, CSI: Cyber..
Да бе само кај мене пошо ги замарам по цел ден на фејсбук па ме почастија филмови и серии гага пред да пуштат и кај други.SomebodyUnique напиша:Сигурно само тебе.
Им пишав на фејсбук не ми одговорија, а повеќе пати кога им пишувам во порака ми одговараат дури и некад и моабети ќе си направиме голем.SomebodyUnique напиша:Па пиши им или јави се па ќе добиеш најточен одговор.
Пикбокс сигурно ќе се наплатува, а можеби ќе дадат промотивен бесплатен период. М1 е на 504.Blagojche напиша:Јас колку што се информирав, Pickbox е за наплата, не е „фри“. Инаку од Балканскиот пакет, ја оставија само ТВ1. А на кој канал е тој филмскиот М1?
Hook'O напиша:Пикбокс сигурно ќе се наплатува, а можеби ќе дадат промотивен бесплатен период. М1 е на 504.