Ова видео што си го ставил тука е малку помлада а на видеото што јас го поставив е малку како потпорасната пошо е тазе снимано и некој моменти на ѕоа видео кога е во креветот легната ми заличува на Магдалена Цветковска Ена кога беше во групата 4 плеј на тие годиниBobi напиша:Сега откако го постави ова се заинтересирав. Само што најдов еден клип. Преубав клас, а и она е преслатка, а има само 13 години
Burrows напиша:Се отвори група за реалноста околу Aqua Park-от во Пробиштип:
http://www.facebook.com/pages/Realnosta-za-Aqua-park-Makedonija/223339307717876?sk=wall
Dexter26 напиша:![]()
![]()
Превземено од членот vlatko.mk при форумот на build.mk
Кога би живеел надвор од Балканов и ако воопшто не ни знам што е тоа Балкан и каде се наоѓа, би си помислувал дека ова е некаков рај на планетава откако би ги видел фоткиве.
Јас имам јадено во Лондон и во Минхен, иначе сендвичите се според мене доста покалорични од тие во Мекдоналдс, бар во Минхен тој што го јадев беше доста тежок, затоа друг пат ќе пазам од кои сендвичи порачувам. Иначе се разликува храната, месото е доста подруго овде.M@RKO напиша:интересно ,дали некој јадел во Бургер Кинг , која е разликата од Мегдоналдс до Бургер кинг ? Јас сум јаде само во Мегдоналдс![]()
Да, а? Вкусно беше?M@RKO напиша:али сега брзо јадев сендвич од сендвичара после незнам колку години и многу убав ми беше вкусот на кечап кашкавал, компирчиња ...
Сигурно ќе отворат и во централното подрачје кога веќе доаѓаат тука.Ana-Marija напиша:И Subway да го донесат,таман ке биде. Burger King нешо посебно не ми се свига,али во споредба со мцд,него би го одбрала зошто има поголем избор на јадења. А и што,ова на Аеродром,демек ке иде некој до таму за само сендвич..