Some Special
Добро-Познат Член
- 15,350
- 21,984
- 113
Зарем се сомневаш?Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а?
Зарем се сомневаш?Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а?
Веднаш ми се слошиIsplakaću Savu suza, ti isplači Dunav...![]()
Ама доста ти со луди балкански навикиплус шверц е топ
Уште првиот ден од аеродром до смештај се шверцнавме.Да, и не е скапо многу, плус шверц е топ во автобуси за навака натака. Нема контроли.
А главно јадење им е тоа мекицата огромна![]()
Ма никој не плаќа ни таму, а не па ја да им плаќам.Ама доста ти со луди балкански навики![]()
Колку сака нека е скап. Да сум јас тој што би ги носел панталоните не би идел со етикетата закачена сигурно.Чекај, со ова се замараат портали ???? И Марко уз пат.
Па треба да си луд за да не сконташ дека е скап бренд и дека истите меѓу другото имаат и парчиња со етикети, натписи и сл.
Да се работеше за циганска свадба, ок, јасно дека они може и намерно да го стават да се гледа.
Не пратам фудбал но ќе ѕирнам малку.Гледаме финале ЛШ ?
Јас веќе сум во кафич![]()
Хахахахахаха и јас сум, но го свртив грбот на ТВто и си ја слушам музиката од ди џејотГледаме финале ЛШ ?
Јас веќе сум во кафич![]()
Јас во уши имам слушалки и слушам Вероника КастроХахахахахаха и јас сум, но го свртив грбот на ТВто и си ја слушам музиката од ди џејот
Кој гигахит, од Пуебло чико ли хахаххаахахаххаЈас во уши имам слушалки и слушам Вероника Кастро![]()
Да и потоа се редат некои нејзини хахаххахаКој гигахит, од Пуебло чико хахаххаахахахха
ТоооооооПодобро тоа него да зјапам во тв-во и да гледам будали што трчаат лево десно хахахахха
Иначе странско е што е топХахахахахаха и јас сум, но го свртив грбот на ТВто и си ја слушам музиката од ди џејот