Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

TVman

Добро-Познат Член
16,691
13,066
113
Леле, првпат слушам од вас дека има некој вирус. На работа и дома сите сме ок.

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Бај д веј
Кај нас беше тоа Буквар или Читанка ? Или и двете беа во прво ?

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Ете јас две недели минав све и свашта и сеуште не сум добар. Симптоми, температура, малаксаност, шлајмови, гадење и јака кашлица веќе цела недела. Пазете се има некои мутации многу лоши.
Да, и мене ми кажаа дека има некој вирус со мин 3 дена температура (јас толку и имав, еве денес сум ок).
Ама вие со по две недели, се чудам :(
Имало вирус некој, да, Бог знае каков, ја се исплашив дека ќе завршам во болница и дека ќе мора таму да дремам две недели. За среќа денес сум скоро топ, музика пуштив на најјако, иако не сум излечена, ама за разлика од вчера завчера, денес ова е супер. Вчера и завчера од кревет не можев да станам. Денес само се препотувам како последица веројатно од температура три дена.
Како бе температура во пролет пред летен период?
Е ајде де, циркузи, на ова време да качам температура, тресење, болки во глава гради чуда. Ужас.

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Ма има Буквар, видов издание од 2013 година, значи сепак постои тоа чудо.

SomebodyUnique

Добро-Познат Член
6,400
3,140
113
Обврзно навечер да си одиш на ноќна вожња по Дунав!

Најубаво нешто :cuvaj se:
Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а? Isplakaću Savu suza, ti isplači Dunav... :yes:
Охооо Фишермен бастион, така мислам се викаше.
Денес бев! Stunning! Цел Будапест е станинг, бре! 334545

Beauty

Администратор
49,854
61,842
113
Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а? Isplakaću Savu suza, ti isplači Dunav... :yes:

Денес бев! Stunning! Цел Будапест е станинг, бре! 334545
Да, и не е скапо многу, плус шверц е топ во автобуси за навака натака. Нема контроли.
А главно јадење им е тоа мекицата огромна :haha: