Some Special
Добро-Познат Член
- 15,170
- 21,595
- 113
Зарем се сомневаш?Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а?
Зарем се сомневаш?Предосети дeка за вечерва си резервиравме, а?
Веднаш ми се слошиIsplakaću Savu suza, ti isplači Dunav...
Ама доста ти со луди балкански навикиплус шверц е топ
Уште првиот ден од аеродром до смештај се шверцнавме. Иако не знаевме дека нема контроли.Да, и не е скапо многу, плус шверц е топ во автобуси за навака натака. Нема контроли.
А главно јадење им е тоа мекицата огромна
Ма никој не плаќа ни таму, а не па ја да им плаќам.Ама доста ти со луди балкански навики
Колку сака нека е скап. Да сум јас тој што би ги носел панталоните не би идел со етикетата закачена сигурно.Чекај, со ова се замараат портали ???? И Марко уз пат.
Па треба да си луд за да не сконташ дека е скап бренд и дека истите меѓу другото имаат и парчиња со етикети, натписи и сл.
Да се работеше за циганска свадба, ок, јасно дека они може и намерно да го стават да се гледа.
Не пратам фудбал но ќе ѕирнам малку.Гледаме финале ЛШ ?
Јас веќе сум во кафич
Хахахахахаха и јас сум, но го свртив грбот на ТВто и си ја слушам музиката од ди џејотГледаме финале ЛШ ?
Јас веќе сум во кафич
Јас во уши имам слушалки и слушам Вероника КастроХахахахахаха и јас сум, но го свртив грбот на ТВто и си ја слушам музиката од ди џејот
Кој гигахит, од Пуебло чико ли хахаххаахахаххаЈас во уши имам слушалки и слушам Вероника Кастро
Да и потоа се редат некои нејзини хахаххахаКој гигахит, од Пуебло чико хахаххаахахахха
ТоооооооПодобро тоа него да зјапам во тв-во и да гледам будали што трчаат лево десно хахахахха
Иначе странско е што е топХахахахахаха и јас сум, но го свртив грбот на ТВто и си ја слушам музиката од ди џејот