Chat

  • Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
48,408
59,176
113
Не можам значиии хахаххаха
Срби на плажа нарачуваат Два Фредо ноу шугр ноуууу и овај… овај дај ми и један Оранџ џус, џус with оранџ

:smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:
 

Beauty

Администратор
48,408
59,176
113
Лелеее срамотилоци
Тоалет је у море, немојте пишкати ту

Не знам дали е по резил што децата упорно сакаат да пишкаат на песокот пред сите или тоа што татко им и мајка им им викаат дека тоалетот бил во море
:smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:
 

Steff

Добро-Познат Член
31,719
42,761
113
Тоалет је у море, немојте пишкати ту

Не знам дали е по резил што децата упорно сакаат да пишкаат на песокот пред сите или тоа што татко им и мајка им им викаат дека тоалетот бил во море
:smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:
Престани, ми се лоши веќе од таа убер ретардна резилност
 

M@RKO

Добро-Познат Член
18,039
5,533
113
Тоалет је у море, немојте пишкати ту

Не знам дали е по резил што децата упорно сакаат да пишкаат на песокот пред сите или тоа што татко им и мајка им им викаат дека тоалетот бил во море
:smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:
Јас редовно мочкам во морето кога одам во Грција. Прво влегување и одна ме тера на мочање, само што сум се охрабрил да влезам не ќе излагам одма. Топличко кога ќе се измочкаш :haha:

Ај да е базен ќе разберам да нема мочање затоа што мочката не иде никаде, море е огромно бранови ја носат мочкава :haha:
 
Top