Забрането јаболкоСега кога видов дека @anonimen ја гледа Greys's Anatomy 17 - 18 сезони веќе, ме интересира, која е најдолгата серија што ја имате гледано?
За мене беше Smallville (10 сезони по околу 22-24 епизоди просечно). Моментално не ми текнува друга подолга да сум гледал. Се сеќавам дека дури 8 сезони добро се држеше таа. Само последните две ги гледав ради реда.
ВРВ!Забрането јаболко![]()
Асуман во овој момент зема да почади за Јасак елма да ја престигне ЕДХО.1. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz - 563 (оригинал 199)
2. Забрането јаболко - 500+ (оригинал 155+)
3. Украден живот - 401 (оригинал 131)
НЕ ДАЈ БОЖЕ !!!Асуман во овој момент зема да почади за Јасак елма да ја престигне ЕДХО.![]()
Асуман е тоа. Не се знае.НЕ ДАЈ БОЖЕ !!!
Ако за мене беше ова со последната:Последната не ја изгледа?
Мене мислам Вампирите ми се. 7, 8 колку има.
Токму така.Што е убаво чувството кога бришеш луѓе што ги следиш на инста, а немаш комуникација, нит те следат. Од прееска направив ба-бај на еден куп луѓе.![]()
Хахаха лудачоооТокму така.
А убаво е и чувството да ги заследиш за да те заследат и по два да им направиш ба бај.
Нормално, они ќе продужат да те следат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само некои перверзии од тебеНа Беркун Оја серијата ќе се вика Чоџукцрна комедија од 8 епизоди. Фатих Артман (братот на Мерјем од Bir baskadir) е главен.
Иначе сега дознав дека Беркун правел и некој филм за Нетфликс, Cici се вика.
А што е тоа перверзии?Само некои перверзии од тебе![]()
А каква врска зборов има со турскиот збор Cici?Цици ( . ) ( . )
![]()
![]()
![]()
Не ме интересира како се чита на турски, на македонски е цициА каква врска зборов има со турскиот збор Cici?![]()
А што мене треба да ми е гајле што тебе ти е гајле?Не ме интересира како се чита на турски, на македонски е цици![]()