Забрането јаболкоСега кога видов дека @anonimen ја гледа Greys's Anatomy 17 - 18 сезони веќе, ме интересира, која е најдолгата серија што ја имате гледано?
За мене беше Smallville (10 сезони по околу 22-24 епизоди просечно). Моментално не ми текнува друга подолга да сум гледал. Се сеќавам дека дури 8 сезони добро се држеше таа. Само последните две ги гледав ради реда.
ВРВ!Забрането јаболко
Асуман во овој момент зема да почади за Јасак елма да ја престигне ЕДХО.1. Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz - 563 (оригинал 199)
2. Забрането јаболко - 500+ (оригинал 155+)
3. Украден живот - 401 (оригинал 131)
НЕ ДАЈ БОЖЕ !!!Асуман во овој момент зема да почади за Јасак елма да ја престигне ЕДХО.
Асуман е тоа. Не се знае.НЕ ДАЈ БОЖЕ !!!
Ако за мене беше ова со последната:Последната не ја изгледа?
Мене мислам Вампирите ми се. 7, 8 колку има.
Токму така.Што е убаво чувството кога бришеш луѓе што ги следиш на инста, а немаш комуникација, нит те следат. Од прееска направив ба-бај на еден куп луѓе.
Хахаха лудачоооТокму така.
А убаво е и чувството да ги заследиш за да те заследат и по два да им направиш ба бај.
Нормално, они ќе продужат да те следат
Само некои перверзии од тебеНа Беркун Оја серијата ќе се вика Чоџук црна комедија од 8 епизоди. Фатих Артман (братот на Мерјем од Bir baskadir) е главен.
Иначе сега дознав дека Беркун правел и некој филм за Нетфликс, Cici се вика.
А што е тоа перверзии?Само некои перверзии од тебе
Цици ( . ) ( . )А што е тоа перверзии?
А каква врска зборов има со турскиот збор Cici?Цици ( . ) ( . )
Не ме интересира како се чита на турски, на македонски е цициА каква врска зборов има со турскиот збор Cici?
А што мене треба да ми е гајле што тебе ти е гајле?Не ме интересира како се чита на турски, на македонски е цици