Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Је л може транскрипт на умни зборови од Зајко? Не сака да ми пушти, не знам зошто.

Some Special

Добро-Познат Член
15,180
21,623
113
Ова сум јас кога зборувам на македонски :pie kafe:
Неее. Никако! Многу добар ти е македонскиот. Сеа нормално се случуваат грешки, ама мене баш ми се симпатични тие твои грешки. :D

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Ќе имало Бубамара изгледа годинава

Како ќе организираат без публика? Бубамара без публика не иде.

Steff

Добро-Познат Член
33,693
45,246
113
Ова некоја соба, апартман ли е?

Зошто не ви оди музика, да имате пуштено MTV, VH1, или некој домашен музички канал? Тоа е некој стандард за кафани и кафичи, досега немам слушано да некој на гости им пушта турска серија.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113

Зошто не ви оди музика, да имате пуштено MTV, VH1, или некој домашен музички канал? Тоа е некој стандард за кафани и кафичи, досега немам слушано да некој на гости им пушта турска серија.
Кафана е каква соба :smeenje::smeenje:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113

Во кафана се знае што се пушта, музика но не од телевизор. Телевизорот служи највеќе само заради спорт да се гледа кога има спорт. Ретко е да дојде некој во кафана да гледа серија, филм.

Јас не разбирам ни во кафе бар кога ќе видам пуштен телевизор онака безвезе а има пуштено музика од компјутер.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Тоа е за визуелен ефект, но се знае што оди на ТВ во кафич. Ама тв во кафана е нон сенс. За тоа што оди на екранот, не би коментирала, доволно е што има ТВ во кафаната.

Aslan Turkey

Добро-Познат Член
4,249
1,736
113
Во офтопик да отвориме тема како на емдт форумот штоо имаат отворено мултимедиа така нешто беше. Па да ви пуштам линкови од серии емисии се што ќе решам да поставувам или што ќе побарате да ви биде снимено . Нема да има блокирање на моите видеа, доколку се случи слободно казнете ме. Што велите за тоа?
Може ова не е за оваа тема прашањето дани нека го премести кај мисли дека е соодветното