Chat

• Автор на оваа тема Bobi!
  • Датум кога е започната темата

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Можеби со џогер. Не да истураш наеднаш кофа вода.
Абе бојлер ако не да уклучувам и да грејам за миење на тераса :hehe:

Можеби со џогер добро исцеден. Не да истураш наеднаш кофа вода.
Епа јас три кофи истурив, и тоа три кофи нормална, ладна вода. Која истата смрзна и ене ја на тераса стои таква :hehe:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Јас така еднаш минусни температури на работа чистев излог со вода и ми замрзна па после со сунѓерче трлав да го извадам замрзнатиот дел.

Ако не е голем слој замрзнато пробај со од џогер дршката удирај да се скрши мразот.

anonimen

Добро-Познат Член
11,551
11,245
113
Епа не ајде да се искористи додека е замрзнато нека организира мал семеен хокеј турнир на балконот ако и е голем балконот :406389:
Па супер идеја, ем нема да потроши сол, ем ќе биде забавно :haha: :haha: :haha: :haha:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Значи каков сол, какви бакрачи, како па ние да ќе седиме на тераса во зима :smeenje:

Ја миев зошто ми дошле бубачките, Господ знае зошто ја миев, но веројатно веќе се одмрзнало тоа. Белким нема прљавштини по одмрзнувањето, па пак да треба да ја мијам. Ако треба, тек во мај кога ќе ги вадиме саксиите на тераса :406389:

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Марко нека дојде и нека чука со дршката, да го видам :406389: Ете он и така има искуство со мраз.
Еве јас ќе фрлам низ прозор, како за помош.

Си ги замрзнала сите бубачки и бактерии. :406389:
Не, мислев ми дошле бубачките во главата, не дека они дошле на терасата :smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje::smeenje:

M@RKO

Добро-Познат Член
18,741
6,103
113
Доста беше зезанции и јас имам тераса и тоа поголема. Во зима ја миеме само со добро исцеден џогер или усисуваме. Зимно време терасата служи за оставање ствари како шишиња, кофи, храна зеленчуци во торби она што не сакаме да стои во фрижидер или било каде во кујната. Кога ќе почне да затоплува на пролет се чисти со фрлање неколку пати кофа топла вода со сретство за плочки, се чисти со четка поточно метла и се спрема за цел пролет и лето да може да се седи на балкон.

Beauty

Администратор
49,881
61,899
113
Доста беше зезанции и јас имам тераса и тоа поголема. Во зима ја миеме само со добро исцеден џогер или усисуваме. Зимно време терасата служи за оставање ствари како шишиња, кофи, храна зеленчуци во торби она што не сакаме да стои во фрижидер или било каде во кујната. Кога ќе почне да затоплува на пролет се чисти со фрлање неколку пати кофа топла вода со сретство за плочки, се чисти со четка поточно метла и се спрема за цел пролет и лето да може да се седи на балкон.
Марко, достааааааааа :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje: :smeenje:

Да не си случајно член на оние групите Домаќински муабети?