Ivance
Активен Член
- 128
- 159
- 43
Не го знаешХаххах, кој е тој?
Не го знаешХаххах, кој е тој?
Надоаѓа драма!!
Леле аман доста и со Сител промо и со имињатаЗнаете ли дека на крај не добивме промо за сезоната на сител?
Се разбравме конечно. Чак ако гледаме како он се има потпишано треба да е ЈуртЏу. Ама тоа дали е Ч или Џ и на интернет е различно. Може ти подобро знаеш кое е точното. Јас не можам да одгатнам Ама како и да, се разбравмеЈована и Ивана цело време сакале грешката да ја кажат на статијата не сме ги разбрале.
Агице одлучи се Бајсал е или Бајсаз или Уртчу или Јуртчу
View attachment 169View attachment 169View attachment 170View attachment 170View attachment 172
Тоа ми беше и дилемата дека на интернет многу почесто со Ч го пишуваат...и официјални страни...ама еве сеа слушнав на ју тјуб на некои вести што има објавено и ЈуртЏу е...а и чим он се има така потпишано сигурно човекот си го знае презимето хахаYurtcu би требало да е ЈуртЏу а не ЈуртЧу или ЈуртЦу.
Баш ми е гајле како е.Јуртџу е
А зашто прашуваш? Нели не те интересира? Нели крајот не треба да се знае. Чекај и ќе видиш како што ме учеше цел ден денесФазилет ќе биде утре на прославата ? Не ја видов на промото.
Се буните зошто МРТ давала промоа со откривање на споилери, а што е ова што Сител, Алфа, Канал 5 го прават? Исто, буквално. Затоа се Телма најпрофесионални, далеку од сите останати комерцијални телевизии кои се во трка по рејтинзи, популистички вести, промоа и сл.
Баш ти да си ја земишЛуѓе видете што е убава лепотицата View attachment 173